Tarkett, The ultimate flooring experience

Obrazovne ustanove

Prosečno vreme koje jedan evropski učenik provede u školi do svoje 14 godine je 6700 sati, tako da je ambijent obrazovnih ustanova od ključne važnosti za njihov razvoj.

Škole predstavljaju najizazovnije prostore sa aspekta odabira podne obloge. Ovde se susreću potrebe koje su često kontradiktorne, kao što je bezbednost, ekonomičnost, trajnost i otpornost na fleke i udare s jedne strane i izazov za kreiranjem stimulativnog, tihog okruženja pogodnog za učenje s druge strane.

Naši eksperti su proveli godine u razgovorima sa učiteljima, studentima i menadžerima škola, kako bi shvatili raznovrsnost svih ovih potreba i na kraju, kako bi Tarkett došao do sveobuhvatnog rešenja. Tarkett i dalje izučava različite potrebe i zahteve, a naši brojni korisnici mogu posvedočiti da je neprekidno učenje najbolja garancija napretka i uspeha.

Tarkett je danas jedini proizvođač koji može da vam ponudi praktično sve vrste podnih obloga za različite tipove obrazovnih ustanova kao što su obdaništa, predškolske ustanove, škole i fakulteti.

Malo je poznato da troškovi čišćenja i održavanja čine čak 92% ukupnih troškova u eksploataciji podne obloge, tj. da inicijalni trošak kupovine i ugradnje podne obloge iznosi samo 8%. Veoma je važno da zaštitite svoju investiciju i smanite dugoročna ulaganja koja se tiču održavanja. Naša istraživanja pokazuju da na ovaj način možete uštedeti i do 30% sredstava uloženih u čišćenje podnih obloga. Ovo pokazuju i specijalne LCC (Life Cycle Cost) analize, koje na vaš zahtev izrađujemo za Vas.