Tarkett, The ultimate flooring experience

Sportski objekti

Tarkett Sports rešenja su priznata od strane vodećih sportskih organizacija zbog svoje napredne tehnologije i neprikosnovenih performansi. Na njima se prave pravi šampionski koraci.

TarkettSport, divizija u okviru grupe Tarkett,danas je referenca u svetu kada su u pitanju rešenja u sportu. Tarkett sarađuje sa arhitektama, investitorima, ugrađivačima i menadžerima sportskih kompleksa kako bi obezbedili rešenja prilagođena različitim sportovima.

Od januara 2008. godine, Tarkett Grupa i Tarkett Sport su zvanični sponzor Nacionalnog Sportskog Olimpijskog Komiteta Francuske (CNOF). Ovo petogodišnje partnerstvo je ojačalo Tarkettovu posvećenost i stalni rad na najboljim tehničkim rešenjima za sigurne podove visokih perfomansi za sve nivoe takmičenja. Sledi Olimpijada u Pekingu 2008, pa Zimske Olimpijske Igre u Vankuveru 2010, kao i Tarkett podrška francuskom timu za Olimpijske igre u Londonu 2012.godine.

Tarkett Sport je tehnički parner FIBA Study Center za parket, vinil, linoleum i kombinovane sportske podloge i svi ovi podovi su sertifikovani za zvanične košarkaške igre.Tarkett sportski podovi su odobreni od strane Svetske Odbojkaške Federacije (WVBF), Međunarodne Rukometne Federacije (IHF), kao i mnogih drugih međunarodnih sportskih organizacija.

Od samog početka projekta, tokom ugradnje i posle ugadnje, Tarkett Sport je vaš stalni partner, koji vodi računa o zadovoljenju svih zahteva na projektu. I pomaže stvaranju šampiona.