Tarkett, The ultimate flooring experience

ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠE MIŠLJENJE!

Hvala što ste posetili naš sajt. Molimo Vas da odgovorite na pitanja i pomognete nam da unapredimo Vaše korisničko iskustvo.

Želim da učestvujem Ne želim da učestvujem

Dizajn

Kakvi god da su vaši dizajnerski projekti, Tarkett je prikupio najbolje savete za dizajn da bi vam pomogao da ostvarite svoje želje za vrhunskim uređenjem doma.Od odabira vaših podova do krečenja zidova, Tarkettovi saveti su ne samo funkcionalni, nego imaju i stila.Nikada se niste toliko zabavljali prljajući ruke!Uživajte!

Izmerite svoju prostoriju i unesite mere u plan prostorije.Zatim dodajte isečene konture svog nameštaja da biste mu pronašli idealno mesto u prostoriji.To će vam pomoći da vidite kako će se ljudi kretati ili cirkulisati u njoj.

Odredite odakle dolazi najbolje prirodno osvetljenje u vašoj prostoriji - kroz vrata ili prozore - da biste isplanirali gde da postavite dodatno veštačko osvetljenje.Dizajn enterijera treba da planirate oko predmeta, nameštaja ili čak oko podnih obloga.Odaberite te stavke u skladu sa stilom koji inspiriše vaš odabir dekora.

Zatim treba odlučiti koje boje želite da upotrebite u prostoriji.U načelu, najbolje bi bilo ograničiti se na tri.Bez obzira na to da li ćete odabrati krečenje ili tapete, boja vaših zidova će sigurno biti glavna boja u prostoriji. Možete ih takođe ostaviti i u neutralnoj beloj ili sivoj da biste istakli određene boje koje ćete koristiti na drugim mestima.

Sada je vreme da se posvetite podu. U svojoj paleti boja, odaberite materijal kojim želite da obložite svoj pod. Vinil, laminat i parket imaju spektar različitih dekora i dezena da vam pomognu u izboru. Bez obzora na to kakav dezen ili teksturu tražite, pokušajte da odaberete podne obloge koje donekle predstavljaju kontrast u odnosu na vaše zidove - neka budu, na primer dve nijanse svetlije ili tamnije.

Kada ste osmislili opšti dizajn, postavite nameštaj i osvetljenje. Bez obzira na to koje savete prihvatite, dajte stilu svoj pečat. Na taj način, putem eksperimentisanja i ponovnog posmatranja stvari, razvićete svoj ukus kad je reč o uređenju enterijera!