Tarkett, The ultimate flooring experience

ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠE MIŠLJENJE!

Hvala što ste posetili naš sajt. Molimo Vas da odgovorite na pitanja i pomognete nam da unapredimo Vaše korisničko iskustvo.

Želim da učestvujem Ne želim da učestvujem

Tarkett Floorcraft dizajnerska služba

Sve može početi od zamisli i želje da se stvori jedinstveno, naročito okruženje, personalizovani dizajn koji može biti stilski jednostavan ili impresivno komplikovan - da se kreiraju podovi koji stvaraju određenu atmosferu. Možda dramatičnu i uzbudljivu ili umirujuću i podsticajnu. Svakako, radi se o podovima sa stilom. U saradnji s dizajnerskom službom FLOORCRAFT-a, možete zamisliti, videti i verovati u realnost.

U svakom objektu podovi mogu imati glavni uticaj na izgled i doživljaj čitavog okruženja. FLOORCRAFT dizajnerska služba pomaže dizajnerima, arhitektama, projektantima i vlasnicima zgrada da ovu kreativnu mogućnost maksimalno iskoriste. Ova služba pruža gotovo neograničen obim senzacionalnih efekata i dopadljivih rešenja, kreacije koje će angažovati Vašu maštu i sasvim verno je ostvariti.

To važi bilo da birate iz velike ponude standardnih karakteristika ili da stvarate unikatan dezen, uključujući logo i druge posebne crteže.

Nijedna druga kompanija u industriji podova ne nudi takvo iskustvo i reputaciju u dizajniranju podova. FLOORCRAFT dizajnerska služba već je doprinela osmišljavanju bezbrojnih individualizovanih podnih šema u oblasti zdravstva, obrazovanja, trgovine i stambenih sektora širom sveta.

Osnovana 1993, FLOORCRAFT je jedinstven dizajnerska služba sa sve raznovrsnijim uslugama u svojoj ponudi. Svaka ideja se istražuje i vizualizuje. Kada je dezen završen i potvrđen, kompjuterski se obrađuje radi određivanja preciznog sečenja.

Ma kako da je originalna skica jednostavna ili složena, služba izlazi klijentima u susret. Iskusni tim čeka da primeni svoje FLOORCRAFT veštine na Vašem predlogu, spreman da razvije Vaše početne zamisli i pomogne u njihovom realizovanju.

Kontaktirajte svog lokalnog Tarkett predstavnika i raspitajte se o FLOORCRAFT dizajnerskoj službi.