Tarkett, The ultimate flooring experience

Tarkett Proizvodi Parket Detalji parketa

Tango Vintage

Tango Vintage

Kolekcija parketa Tango Vintage:

  • širok spektar stilova i dizajnerskih mogućnosti
  • podne obloge premazane uljem;
  • prirodan pod;
  • jednostavna i brza ugradnja;
  • jednostavan za održavanje;
  • pogodan za ugradnju preko sistema podnog grejanja, svi podovi osim bukve
  • višeslojni parket
CE CE znak pokazuje da je proizvod projektovan i proizveden u skladu sa odredbama svih primenjivih direktiva EU. CE znak suštinski pokriva bezbednost proizvoda, jedini je dozvoljeni znak o sigurnosti proizvoda i predstavlja praktično T - Lock Ugaoni sistem: ugao-ugao-ugao: parketne daske su spojene i ostaće tako čvrsto spojene tokom mnogih godina!
Opis Tehničke karakteristike Ugradnja Održavanje

Kolekcija Tango Vintage daje Vam širok spektar mogućnosti da se izrazite kroz njegov jedinstveni dizajn i specijalne efekte.Svaki dezen u ovoj kolekciji je jedinstven primer lepote, ali i mešavina tradicije građene vekovima i savremenih boja i tekstura.Izuzetne raznovrsnosti i neizbežnog visokog kvaliteta, podne obloge Tango Vintage predstavljaju pametnu investiciju u kojoj ćete uživati ceo život. Pošto je izdržljiv, lak za čišćenje i otporan na grebanje, tokom godina njegov izgled će razviti jedinstvenost koja odražava vaš životni stil. Međutim, ako nakon određenog vremena habanja poželite da obnovite prvobitni izgled, možete jednostavno ponovo izbrusiti svoj višeslojni drveni pod, do 4-5 puta!Zahvaljujući „T-lock” sistemu pričvršćivanja, parket je veoma lako ugraditi, ukloniti, pa čak i ponovo iskoristiti bez potrebe za korišćenjem komplikovanih alata. Tarkett parket ima stabilnu konstrukciju i snažan sistem zaključavanja sa jednim od najizdržljivijih lakova na tržištu.

Parket opis Višeslojni parket
Otpornost na habanje (ENV 13696-‚mg /100 revs) Približno 3.5 mm
Debljina habajućeg sloja (EN 13489) Približno 3.6 mm
Biološka izdržljivost (EN 335-2-Class) CLASS 1
Termalna provodljivost (EN 1533 W/mk) 0.11
Instalacija floating/glue down
Emisija formaldehida (EN 13986) E1
Reakcija na vatru (EN 13501-1) Dfl-s1
Protivkliznost(EN 1339) NPD
Redukcija buke sa penastom podlogom debljine 2mm (EN ISO 712-2-Lw-dB) 17
Inspiracija Wood/Shadows/Pigments

Ugradnja:

Postavite svoj pod bez lepka

Ne može biti lakše.

Inteligentno rešenje iz Tarketta olakšava ugradnju vaših novih drvenih podova bez lepka:Sistem pričvršćivanja „T-lock” čvrsto i ravnomerno priljubljuje daske bez ivica.

Jednostavna ugradnja

Lajsne, prelazne lajsne i reduktori mogu se zalepiti ili zašrafiti i okačiti.

Jedinstven dizajnerski potencijal

Kolekcije lajsni su u tri različita profila i usklađeni dezeni otvaraju čitav niz novih mogućnosti da se prostoriji da poseban pečat.

Neka kablovi nestanu

Unapređene verzije Tarkettovog sistema dodataka omogućavaju da kablovi i provodnici s lakoćom budu postavljeni iza lajsni.Furnirske lajsne Clip star (sa zvezdastim spojem) dostupne su u širokom asortimanu vrsta drveta.Taj sistem je izuzetno dobro prilagođen korisnicima:lajsne se jednostavno postavljaju na nosače koji se posebno pričvršćuju na zid.

Mogućnost uklapanja sa svim podnim oblogama

Tarkettove lajsne i prelazne lajsne su dostupne u velikom broju različitih stilova i boja tako da mogu da se uklope sa bilo kojim drvenim podom.

Savršen završni izgled

Naše prelazne lajsne spajaju područja s drvenim podovima, spajaju drvene podne obloge s drugim podnim oblogama, prave prelaze između podova ili različitih visina, a omogućavaju i da se drveni podovi ugrade u svakoj prostoriji u kući, čak i na stepenicama.

Održavanje:

Preporučujemo Vam da:

Redovno pometite ili usisajte da biste pod očistili od prašine i uklonili abrazivne čestice koje mogu izgrebati površinski sloj

·Brzo obrišete svaku prosutu tečnost sa svog poda

·Pazite na visoke potpetice i neke vrste sportske obuće, naročito ako je iznošena ili oštećena.Napomena:samo voda i pesak su veći neprijatelji drvenih podnih obloga od visokih potpetica.

·Stavite otirače i sa spoljašnje i s unutrašnje strane ulaznih vrata da biste sprečili sakupljanje peska


Situacije koje treba izbegavati:

·Nemojte čistiti pod vodom ili ga kvasiti briskom natopljenim vodom

·Nikad nemojte sipati sredstvo za čišćenje ili bilo koju drugu tečnost direktno na površinu drvenog poda

·Nemojte stavljati saksije s biljkama na svoje drvene podne obloge, jer kondenzacija može izazvati oštećenje

Nemojte povišavati ili snižavati temperaturu sistema za grejanje putem toplotnog zračenja za više od 2,8°Cdnevno kad se sistem uključuje ili isključuje…

Proizvodi iz iste kategorije - parket