Tarkett, The ultimate flooring experience

ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠE MIŠLJENJE!

Hvala što ste posetili naš sajt. Molimo Vas da odgovorite na pitanja i pomognete nam da unapredimo Vaše korisničko iskustvo.

Želim da učestvujem Ne želim da učestvujem

Tarkett Sportski podovi Rešenja za sve prostore Školske sale

SPORTSKI PODOVI ZA ŠKOLSKE SALE

Za razliku od profesionalnog sporta, gde se veliki naglasak stavlja na vrhunske rezultate, sportski podovi zaškolske sale treba da pomognu pravilan rast i razvoj dece. Sportski podovi u školama bi trebalo da budu podrška za mlade sportiste koji se tek razvijaju i da predstavljaju odličnu potporu za zglobove, da smanjuju trenje, povećavaju udobnost igre i sigurnost korisnika. Takođe, trebalo bi da budu ekonomični i jednostavni za održavanje.

Sportski parket je klasičan sportski pod za veći broj sportova, ekonomičan, visokokvalitetan, visokog nivoa apsorpcije udaraca koji nastaju tokom igre i obezbeđuje odličan odskok lopte.Sportski parket je odlično rešenje za sportove kao što su košarka, odbojka, rukomet ili ples.

Sportski vinil je odlično rešenje kada Vam treba ekonomičan pod, koji se izuzetno jednostavno postavlja. Mekša površina garantuje veliku udobnost i bezbednost dece u slučaju padova.

Kombinovani sportski pod se sastoji od drvene podkonskonstrukcije i gornjeg sloja od vinila ili linoleuma. Mekša površina vinila ili linoleuma je idealna za decu i adolescente,zbog udobnosti i veće bezbednosti. S druge strane, drvena podloga daje ovom sportskom podu dobru apsorpciju udaraca i visok odskok lopte, koji su bitni za kvalitetnu igru sportista u razvoju.

Ukoliko želite više informacija o sportskim podovima za škole, obratite nam se preko kontakt strane.
SPORTSKI PODOVI ZA ŠKOLSKE SALE