DAAS office

DAAS office

2023 | Pitešti, Rumunija

Galerija fotografija

Kompanija DAAS je deo Epta grupe, specijalizovane za ugradnju rashladnih sistema iz sektora maloprodaje, hrane i pića, kao i industrije hotela, restorana i kafića (Ho.Re.Ca). Smeštena u gradu Pitešti, u Rumuniji, sa preko 25 godina iskustva na tržištu i sa timom profesionalaca, DAAS isporučuje svaki projekat prema zahtevima svojih klijenata u svakoj poslovnoj oblasti. Od postavljanja opreme i nameštaja, kao i komunalnih planova za vodovodne instalacije, kanalizaciju, struju, ventilaciju do snabdevanja gasom ili tehnološkom parom.

Pravu vrednost kompanije čini tim profesionalaca, koji funkcionišu kao jedna porodica. Svaki od njih je ista osoba na poslu kao i kod kuće i svojim delovanjem doprinosi timu dok kompaniju doživljava kao njen osnivač. DAAS se brzo razvija, predviđa i prihvata promene, traži opcije i pronalazi napredna i održiva rešenja po meri klijenata.

Kancelarije kompanije DAAS prekrivene su Tarkett podnim oblogama, stvarajući moderan, praktičan i održiv kancelarijski prostor. Tekstilne ploče iz kolekcije DESSO Recharge, napravljene su tako da se njegove komponente mogu lako reciklirati u sirovine za nove tekstilne podove. Heterogeni vinil podovi iz kolekcije Acczent Excellence 80, jedan su od najkreativnijih vinilnih podova za prostore velike prohodnosti, idealno rešenje za poslovne i javne objekte. Sa preko 100 dekora i boja, nudi beskrajne mogućnosti za kreiranje inspirativnih enterijera. Obe podne obloge su deo kružne selekcije.

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Pogledajte koje Tarkett podove iz kolekcije DESSO Recharge i Acczent Ekcellence 80, je izabrala kompanija DAAS kao idealno rešenje za svoje kancelarije.

Dizajner/Arhitekta

DAAS IMPEX

Tarkett partner

DAAS IMPEX

Segment

Vrsta podova