Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Marble CARRARE
Podna i zidna rešenja za mokre prostore

AQUARELLE FLOOR - Marble CARRARE

Dostupna u svežim bojama i modernim dezenima kao što su kraljevski mermer, grubi beton i zlato, Aquarelle Floor je vodootporni vinil pod za upotrebu u tuš-kabinama i kupatilima u vašoj kući. Predstavlja deo sveobuhvatnog rešenja za vlažne prostorije koje je u potpunosti integrisano sa koordinisanim opcijama zidova, ivica i dodataka. Aquarelle Floor vinil je treitiran Top Clean površinskom zaštitom radi lakšeg čišćenja. 
Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od heterogenog polivinil hlorida (ISO 10582)
Komercijalna klasifikacija: 31 Umeren
Površinski tretman: PU Mat
Ukupna debljina: 1,50 mm
Debljina habajućeg sloja: 0,35 mm
Rolna (1 ref.)
Pronađite AQUARELLE FLOOR koji odgovara vašim potrebama
0 dezen
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o AQUARELLE FLOOR