Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Decor Line AQUA
Podna i zidna rešenja za mokre prostore

AQUARELLE WALL BORDERS - Decor Line AQUA

Dizajnirani da dopune i upotpune vaše podne i zidne obloge u kupatilu, Aquarelle Wall Borders su vodootporne zidne bordure od vinila za upotrebu u vašem domu u tuševima i kupatilima. Predstavljaju deo sveobuhvatnog rešenja za mokre prostore potpuno integrisanog sa različitim tipovima zidova, podova i pratećim asortimanom. Ova dizajnerska zidna ivica se tretira sa našom Top Clean površinskom zaštitom za lakše čišćenje.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
Površinski tretman: PU Mat
Ukupna debljina: 0,92 mm
Debljina habajućeg sloja: 0,12 mm
Ukupna masa: 1500 g/m²
Način ugradnje: Lepljenje
Pronađite AQUARELLE WALL BORDERS koji odgovara vašim potrebama
0 dezen
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o AQUARELLE WALL BORDERS