Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Etrusco BEIGE 002
Linoleum

ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB - Etrusco BEIGE 002

Jedno od najprirodnijih i najodrživijih podnih rešenja na tržištu predstavlja Tarkett linoleum, dobro poznat po svojoj lepoti, udobnosti, izdržljivosti i istoriji dugoj 150 godina. Dostupna u širokom spektru boja, naša Etrusco Silencio xf²™ kolekcija podrazumeva penastu poleđinu debljine 1.3mm za pojačanu udobnost pod stopalima i smanjenje buke od 18dB. Tretira se našim jedinstvenim xf²™ površinskim tretmanom za dodatnu istrajnost, lako čišćenje i ekonomično održavanje.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Obični i ukrasni linoleum na penastom zaštitnom sloju (EN 686)
Rezidencijalna klasifikacija: 23 Teška
Komercijalna klasifikacija: 33 Težak
Industrijska klasifikacija: 41 Umerena
Površinski tretman: xf²
Rolna (1 ref.)
Pronađite ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB koji odgovara vašim potrebama
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o ETRUSCO SILENCIO xf²™ 18 dB