Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Granit YELLOW BEIGE
Homogeni vinil

iQ GRANIT ACOUSTIC - Granit YELLOW BEIGE

iQ Granit Acoustic je vinil pod koji pruža izvanredne performanse dok obezdeđuje udobnost i smanjenje buke od 15dB. Dizajniran za prostore velike prohodnosti gde je potrebna tišina, kao što su hodnici i sobe za pacijente. Izuzetno je izdržljiv i otporan na habanje, mrlje i nagrizanje. Nema potrebe za voskiranjem, jednostavno suvo poliranje je dovoljno da se povrati prvobitan izgled poda. Specijalno dizajniranih 20 boja uklapaju se sa drugim proizvodima i dodacima iz grupe iQ Granit integrisanih rešenja.
Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od heterogenog polivinil hlorida na peni (ISO 11638)
Komercijalna klasifikacija: 34 Veoma težak
Industrijska klasifikacija: 42 Opšta
Površinski tretman: iQ PUR
Ukupna debljina: 3,50 mm
Rolna (1 ref.)
Pronađite iQ GRANIT ACOUSTIC koji odgovara vašim potrebama
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o iQ GRANIT ACOUSTIC