Inspiracija & usluge
Gornji Grad Zemun
Osim dobre lokacije, stambeni objekat Gornji Grad odlikuju kvalitetni materijali. Kompanija Tarkett doprinela je Step L & XL parketom izuzetnih performansi i garantovanom trajnošću od čak 30 godina.
#inspiracija
Pridružite se našim zajednicama da otkrijete trendove u dizajnu podova, pronađite inspiraciju za uređenje enterijera ili saznate kako da ugradite pod.
Pratite nas na društvenim mrežama!
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom na novoj adresi!
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, od 2. decembra nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
  Homepage Sportski podovi LUMAFLEX DUO OMNISPORTS TRAINING Beech NATURAL
  Sportski podovi

  LUMAFLEX DUO OMNISPORTS TRAINING - Beech NATURAL

  Lumaflex Duo Omnisports Training je kombinovani sportski pod sastavljen od donjeg sloja - konstrukcije šperploče od breze i Omnisports Training površinskog sloja od vinila debljine 5.00mm. Pruža visok nivo bezbednosti, udobnosti i funkcionalnosti za veliki broj sportova. Tretira se sa našom Top Clean XP površinskom zaštitom za dodatnu istrajnost i ekonomično održavanje.

  Ključne karakteristike
  Tehničke i ekološke specifikacije
  ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od heterogenog polivinil hlorida (ISO 10582)
  Površinski tretman: PUR Reinforced
  Ukupna debljina: 38 mm
  Debljina habajućeg sloja: 0,70 mm
  Ukupna masa: 18,2 kg/m²
  Rolna (1 ref.)
  Pronađite LUMAFLEX DUO OMNISPORTS TRAINING koji odgovara vašim potrebama
  0 format
  Konstrukcija
  Tehničke i ekološke specifikacije
  Više o LUMAFLEX DUO OMNISPORTS TRAINING