Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Uni SUPER WHITE
Zidne obloge

PROTECTWALL 2CR (CLEAN ROOMS) - Uni SUPER WHITE

Dizajniran za laboratorije i čiste sobe, ProtectWALL 2CR su visokokvalitetne vinil zidne obloge koje štite od sile udarca, ogrebotina i fleka. Fleksibilne i lake za postavljanje, ove zidne obloge dizajnirane su da smanje nivo zagađivača životne sredine kao što su prašina, mikrobi u vazduhu, čestice aerosola i hemijska isparenja. Glatka površina tretirana je našom Top Clean površinskom zaštitom radi lakog čišćenja i dodatne higijene. ProtectWALL 2CR dolazi u više različitih boja, te ga je lako uklopiti sa drugim proizvodima iz iQ Granit, iQ Optima, Tapiflex i Acczent kolekcija.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Heavy Duty Wall Covering (EN 259-1)
Površinski tretman: TopClean
Ukupna debljina: 2 mm
Debljina habajućeg sloja: 0,55 mm
Ukupna masa: 3000 g/m²
Rolna (1 ref.)
Pronađite PROTECTWALL 2CR (CLEAN ROOMS) koji odgovara vašim potrebama
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o PROTECTWALL 2CR (CLEAN ROOMS)