Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
NM 45 BLACK
Završne i prelazne lajsne

PVC lajsne za stepenice - NM 45 BLACK

Naše PVC lajsne su dostupne u različitim oblicima i veličinama koje odgovaraju različitim vrstama stepenica. Dostupne su kao PVC oble ili blago zaobljene sa poluprečnikom savijanja od 8R. Jednostavne su za ugradnu zahvaljujući savitljivoj strukturi i kompatibilne sa heterogenim i homogenim vinilnim podovima u rolnama. Naše PVC lajsne su dostupne i u varijanti sa ravnim uglom, sa poluprečnikom savijanja od 2R za stepenice više od 16 cm. Poste i verzije od aluminijuma za oblasti pod visokim opterećenjem. Postavljaju se na postojeći pod. Veoma su dekorativne i pružaju elegantan vizuelni izgled.

Ključne karakteristike
Pronađite PVC lajsne za stepenice koji odgovara vašim potrebama
Više o PVC lajsne za stepenice