Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Traditional Oak LIGHT
Protivklizni podovi

SAFETRED DESIGN COLLECTION ACOUSTIC - Traditional Oak LIGHT

Akustična Safetred Design je podna obloga koja pružaja vrhunsku bezbednost i smanjenje nivoa buke u prstoriji. Protivklizna površina pruža visok stepen zaštite od klizanja dok ojačana površina štiti od fleka i olakšava održavanje. Idealna je za prostore gde je potrebna vinil protivklizna površina, ali gde postoji i potreba za smanjenjem nivoa buke. Dostupna je u širokom asortimanu realističnih dizajnerskih rešenja poput drveta, tradicionalnih keramičkih pločica i očaravajućeg prirodnog kamena.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od polivinil hlorida sa unapređenom otpornošću na klizanje na bazi čestica (EN 13845)
Komercijalna klasifikacija: 34 Veoma težak
Industrijska klasifikacija: 43 Teška
Površinski tretman: Safety Clean XP
Ukupna debljina: 3,50 mm
Rolna (1 ref.)
Pronađite SAFETRED DESIGN COLLECTION ACOUSTIC koji odgovara vašim potrebama
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o SAFETRED DESIGN COLLECTION ACOUSTIC