Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Charm Oak SNOW
LVT

STARFLOOR CLICK 30 & 30 PLUS - Charm Oak SNOW

Kolekcija Starfloor Click 30 nudi niz modernih dezena,uključujući ploče sa retro dezenom i ploče dezena hrasta i brušenog metala zavlasnike modernih kuća. Klik sistem čini Starfloor Click 30 podom lakim zaugradnju koji takođe nudi dodatnu izdržljivost zahvaljujući površinskoj obradiExtreme Protection. Kolekcija Starfloor Click 30 PLUS dolazi sa reljefnomtehnikom embossing u registru, koja podu dodaje životnu teksturu,poboljšavajući efekte drveta ili kamena.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
ISO vrsta proizvoda: Podne obloge od heterogenog polivinil hlorida (ISO 10582)
Rezidencijalna klasifikacija: 23 Teška
Komercijalna klasifikacija: 31 Umeren
Površinski tretman: PUR Extreme
Ukupna debljina: 4 mm
Daska (1 ref.)
Pronađite STARFLOOR CLICK 30 & 30 PLUS koji odgovara vašim potrebama
0 format
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o STARFLOOR CLICK 30 & 30 PLUS