Sve o podovima
Izaberite parket za vaš dom iz snova
Pred vama se nalazi knjiga inspiracije koja će vam pomoći da upoznate aktulene trendove u dizajnu i da otkrijete kojem stilu enterijera ste najviše naklonjeni. Predstavićemo vam kolekcije parketa koje odgovaraju datom stilu i koje će vam omogućiti da kreirate dom po svojoj meri.
Inspiracija & usluge
Gornji Grad Zemun
Osim dobre lokacije, stambeni objekat Gornji Grad odlikuju kvalitetni materijali. Kompanija Tarkett doprinela je Step L & XL parketom izuzetnih performansi i garantovanom trajnošću od čak 30 godina.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 70 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom na novoj adresi!
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, od 2. decembra nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
Homepage Sportski podovi OMNISPORTS ACTIVE
Odaberi proizvod
Sportski podovi

OMNISPORTS ACTIVE

Omnisports Active (7,1 mm) je idealno i pristupačno multisport vinil podno rešenje za upotrebu u školskim salama. Raspon je usklađen sa P1 prema EN 14904 sa ≥25% apsorpcijom udarca. Omnisports Active pruža dobar komfor ispod nogu za igranje košarke, odbojke i drugih sportova. Ova kolekcija ima  0,70 mm ojačan PU zaštitni sloj, tretiran našom površinskom zaštitom Topclean XP za dodatnu izdržljivost i ekonomično održavanje. Opcije ugradnje uključuju našu održivu 98% GreenLay® metodu bez lepljenja.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
Ukupna debljina: 7,10 mm
Ukupna masa: 4795 g/m²
CE oznaka: EN 14904
Izjava o performansama proizvoda: 0120-076-DoP-2017-10
Termička otpornost: ,0.1000
Pronađite OMNISPORTS ACTIVE koji odgovara vašim potrebama
0 format
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o OMNISPORTS ACTIVE