Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Naš održivi pristup: Činimo dobro. Zajedno. 

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Dokumenti
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-
LOFT
Odaberi proizvod
Tepisi

LOFT

Jednobojni dezeni tepiha iz Loft kolekcije prate minimalističke trendove I dodatno olakšavaju uklapanje ovih tepiha u prostorije različitih namena. Nežna protivklizna poleđina garantuje bezbednost I lakoću premeštanja tepiha.

Ključne karakteristike
Tehničke i ekološke specifikacije
Visina flora: 18 mm
Ukupna masa: 2200 g/m²
Sastav flora: 100% PP
Tip formata: Tepih
Pronađite LOFT koji odgovara vašim potrebama
Easy tepisi - Loft
Easy tepisi za moderan stil života
Šta je to meko, udobno i osvežavajuće za enterijer? To je naša nova kolekcija tepiha Easy: lepi jednobojni dezeni, meki & udobni, ne kližu se i mogu se prati u veš mašini!
Tehničke i ekološke specifikacije
Više o LOFT