Bolnica Orastie

Bolnica Orastie

2019 | Orastie, Rumunija

Galerija fotografija

Tarkett podna rešenja su osmišljena imajući u vidu potrebe pacijenata i osoblja, kao i veliku prometnost, udobnost i zaštitu od infekcija koje su neophodne u okviru ustanova za zdravstvenu negu.

Kolekcija Norma predstavlja elastičnu homogenu vinil podnu oblogu dostupnu u rolnama i sa PUR pojačanom zaštitom. Norma je moderna kolekcija sa 3D efektima i naglaskom na kontrastnim bojama. Njeni nelinearni dezeni čine je posebno prikladnom za zahtevne površine u zdravstvenim ustanovama, domovima za negu starih i obrazovnim ustanovama. Norma kolekcija je 100% bez ftalata i doprinosi dobrom kvalitetu vazduha u prostorijama zahvaljujući niskim nivoima isparenja nestabilnih organskih jedinjenja, koji su značajno ispod evropskog standarda.

Kolekcija heterogenog vinila Stella je ekonomično i pristupačno rešenje za komercijalne prostore. Stella je proizvedena pomoću nove tehnologije, sa plastifikatorima bez ftalata. Ovi plastifikatori su bezbedni za proizvodnju posuda za hranu, a odobreni su i za proizvodnju igračaka namenjenih deci. 
Kao i sve Tarkett kolekcije, proizvod je dodatno zaštićen lakom „Extreme protection“, koji sprečava da prljavština prodre u dublje slojeve podne obloge, zahvaljujući čemu je održavanje i čišćenje poda jednostavnije. Zahvaljujući ovoj dodatnoj vrednosti, pod duže izgleda kao nov.  

iQ Eminent - Dostupan u paleti osnovnih boja i neutralnih nijansi, kao i jedinstvenom dizajnu sa 3D efektom. Kao deo iQ kolekcije, ovaj visoko-kvalitetan vinil pod ima sjajnu izdržljivost i otpornost na habanje, fleke i oštećenja u područjima velike prohodnosti. Ne zahteva tretiranje voskom - jednostavno suvo poliranje je dovoljno da bi se vratio prvobitan izgled poda.

Aquarelle Wall je kolekcija vodootpornih vinil zidnih obloga namena za upotrebu u kupatilima i tuš kabinama. Korišćena je i u bolnici Orastie. Dostupna je u suptilnim šarama i modernim dizajnerskim rešenjima. Deo je sveobuhvatnog rešenja za mokre prostore u kombinaciji sa različitim tipovima podova, bordura i dodataka. Ove zidne obloge se tretiraju našom Top Clean zaštitom za lakše čišćenje.
 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Uzimajući u obzir sve zahteve koje pod u zdravstvenoj ustanovi mora da ispoštuje, bolnica Orastie se odlučila za Tarkett podove – homogeni i heterogeni vinil, kolekcije iQ Eminent, Stella, Norma.

Tarkett partner

Indfloor Vest

Segment

Vrsta podova