Charlton Morris

Charlton Morris

2022 | Leeds, UK

Galerija fotografija

Tarkett UK je imao zadovoljstvo da radi sa studiom za komercijalni dizajn enterijera ruCREATIVE sa sedištem u Harrogate-u nakon uspešnog poslovnog rasta i širenja prakse regrutovanja, Charlton Morris.

Vizija ovog projekta je bila da se uslovi rada zaposlenih Charlton Morris usklade sa uspešnim rastom poslovanja kroz pružanje ljudima najboljeg mogućeg iskustva u novorenoviranim prostorima za sastanke, za telefonske razgovore, pa čak i zen prostorima.

Dizajn

Stvaranje agilnih radnih prostora koji osnažuju zaposlene da rade kako, gde i kada odaberu bio je primarni cilj za kompaniju Charlton Morris.
ruCREATIVE i Tarkett su želeli da podrže ovaj inovativan i fleksibilan način rada birajući podove koji repliciraju suštinu prirode, sa mekim šarama i prigušenim bojama.
Tarkett ID Inspiration Loose Lay u Modern Terrazzo Black dezenu, DESSO Futurity i ID Inspiration 55, u Terrazzo Classic Nero dezenu je brzo postao očigledan izbor za Sam Crossland-a iz Tarkett-a i Rob Umpleby iz ruCREATIVE studija.
Konačan rezultat u novom prostoru kompanije Charlton Morris ističe harmoniju kombinovanja 3 kolekcije i stvara nezaboravno iskustvo kroz kontrastne površine i teksture, promovišući radni prostor koji privlači pažnju svih posetioca i zaposlenih.

Održivost

Recikliranje, obnova, ponovna upotreba: Nepravilna, sirova i neukroćena estetika DESSO Futurity Carpet Tile kolekciji nudi opciju podnih obloga koja je pogodna i sa aspekta zdravlja planeta.
Dostupna u Tarkett asortimanu proizvoda, kolekcija DESSO Futurity poseduje sertifikat Cradle to Cradle sa približno 64% recikliranog sadržaja u proizvodu, a takođe se može 100% reciklirati u Tarkett-ovom centru za reciklažu tepiha u Holandiji.
Kreiran da obezbedi zdraviju opciju podova i najpopularniji u modularnom dizajnu, iD Inspiration loose lay je 100% bez ftalata i 100% se može reciklirati preko Tarkett ReStart programa.

Ljudi koji stoje iza projekta

Sem Crossland, projektni konsultant u Tarkett-u, izneo je svoje mišljenje o vremenu koje je proveo na projektu: „ Charlton Morris je bio prvi projekat na kome sam sarađivao sa ljudima iz studija ruCREATIVE. Bilo je zadovoljstvo raditi sa Rob Umpleby i Jake Harris-om na tako uzbudljivom, modernom projektu.

Na našim prvim sastancima je postalo jasno da ruCREATIVE želi da odabere proizvode u trendu kao što su DESSO Futurity i ID Inspiration LVT. Krajnji rezultat zaista govori sam za sebe, pokazujući naporan rad svih uključenih.”

„Bili smo oduševljeni kada smo čuli odlične povratne informacije od tima Charlton Morris i želimo im sve najbolje u njihovom potpuno novom, modernom prostoru.” – ruCREATIVE studio.

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design®.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Kancelarije Charlton Morris odlikuje kreiranje agilnih radnih prostora koji omogućavaju zaposlenima da rade kako, gde i kada žele.

Dizajner/Arhitekta

Interior Design Studio ruCREATIVE

Segment

Vrsta podova