Desso Icons tekstilne ploče za smer kretanja

Desso Icons tekstilne ploče za smer kretanja

Kako se u svetu smanjuju mere ograničenja zbog COVID-19, kompanije organizuju svoje poslovne aktivnosti prema novonastalim uslovima, primenjujući sve neophodne mere da očuvaju zdravlje i bezbednost svojih klijenata, poslovnih partnera i zaposlenih. 

Kako bi podržao kompanije da uravnoteže svoje poslovanje sa principima zdravlja i bezbednosti, Tarkett nudi kolekciju tekstilnih ploča DESSO® Icons, uključujući ikonu crne ili žute strelice. 

Čuvajte svoje poslovne partnere i zaposlene brzom i jednostavnom zamenom tekstilnih ploča. Uz DESSO Icons imate fleksibilan, jednostavan i isplativ način za bezbedno i lako usmeravanje zaposlenih i posetioca u vaše kancelarije:

•    Upečatljiva žuta i crna boja koje nude jasan, postojan i vizuelni podsetnik kako se bezbedno kretati u kancelariji. 

•    Jedna ploča, više opcija smera: unutrašnji krug ploče je potpuno modularan, tako da se može lako postaviti da bude u bilo kojem pravcu!

•    Možete lako uklonite trenutne tekstilne ploče (50x50cm) i zamenite ih DESSO Icons pločama prema potrebi. Jednostavno i ekonomično!

•    Dizajnirane sa međunarodnim bezbednosnim bojama: kombinacija žute (5420) i crne (9991) iz kolekcije DESSO Essence. Druge kombinacije boja i ikona dostupne su na zahtev. Za naručivanje specijalnih ikona i boja ploča, obratite se lokalnom prodajnom predstavniku. 

•    Održivo rešenje: svaka kutija standardno dolazi sa dve različite kombinacije boja (npr. žuta baza sa crnim krugom i crna baza sa žutim krugom). Tako da, u skladu sa principima održivosti, u proizvodnji ovih ploča nema otpada nastalog rezanjem materijala.

•    Spremne za isporuku: brza dostava. 

Ako vas interesuju cene ili imate pitanja o kolekciji DESSO Icons, ili o različitim ikonama i bojama ploča, možete nam pisati ovde: