CARO by ASSOC Senior, Dom za stare

CARO by ASSOC Senior, Dom za stare

2020 | Kluž, Rumunija

Galerija fotografija

CARO by ASSOC Senior je moderan objekat smešten usred prirode koji pruža kompletne premium usluge za starije ljude. Podna rešenja su odabrana u skladu sa zahtevima ove ustanove, pružajući dodatnu sigurnost i udobnost za stanare i zaposlene.

Nalazi se u Rumuniji, u neposrednoj blizini grada Kluž, gde stariji uživaju u aktivnom životu i dobijaju potrebnu i zasluženu pomoć. 

LVT kolekcija ModularT 7 nastala je na osnovu najnovijih istraživanja trendova u keramici i drvenim podovima. Zahvaljujući modularnosti otvara mogućnost kombinovanja različitih dizajna, tekstura, formata i boja.

iQ OPTIMA
Dostupna u paleti od čak 64 boje, iQ Optima je jedinstveno višenamensko rešenje savršeno prvenstveno za obrazovne i zdravstvene ustanove. Kao deo iQ range kolekcije, ovaj pod je izrazito trajan i otporan na habanja, fleke i oštećenja, zbog čega je prigodan za područja velike prohodnosti. Odličan odnos cene i kvaliteta i lako održavanje. Nema potrebe za voskiranjem, jednostavno suvo 
poliranje je dovoljno da pod vrati prvobitan izgled.

Preporučene kolekcije

Saznajte

CARO by ASSOC Senior je moderan objekat koji pruža kompletne premium usluge za starije ljude. Tarkett podna rešenja su odabrana u skladu sa zahtevima ove ustanove.

Segment

Vrsta podova