DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton

2021 | Brisel, Belgija

Galerija fotografija

 

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious DesignTM.

 

DoubleTree by Hilton u Briselu je hotel sa osam spratova, koji se nalazi na nekoliko minuta od glavnih gradskih atrakcija. Izgrađen je 1910. godine, a od 2003. godine je u vlasništvu i pod upravom Pandok-a. Potpuno renoviran hotel ima 354 sobe i apartmana, od kojih svi imaju autentičan, moderan izgled, sa smelim i razigranim detaljima.

Zahvaljujući svojoj stručnosti u kreiranju jedinstvenih dezena i formata, Tarkett je odabran da obezbedi podove za ovaj luksuzni hotel. Javne površine hotela prekrivene su LVT podovima, u dezenu riblje kosti, u art deco stilu, kolekcija iD Inspiration. Za hodnike su odabrani specijalno dizajnirani tepisi kolekcije DESSO Axminster.

Tarkett je podstakao hotel DoubleTree by Hilton da doprinese cirkularnoj ekonomiji tako što će reciklirati svoje korišćene tepihe – 20.690 kilograma, otprilike 8.200 kvadratnih metara. Štaviše, hotel vraća otpad od ugradnje LVT poda u fabriku da bi se reciklirao i ponovo upotrebio u Tarkett ReStart programu, čime se obezbeđuje prikupljanje i recikliranje restlova od ugradnje.

DoubleTree by Hilton jasno stavlja do znanja da je održivost jednako važna kao i gostoprimstvo.
 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Otkrijte renovirani hotel DoubleTree by Hilton u Briselu, sa Tarkett LVT podovima (kolekcija ID Inspiration) i tepisima DESSO Axminster.

Vlasnik objekta

Pandox

Segment

Vrsta podova