DVORANA ZAGREBAČKOG BOKSERSKOG SAVEZA

2018 | Zagreb, Hrvatska
Korišćene kolekcije

Sport i velnes

Omnisports Compact (2.0mm) vinil pod idealan je za prostorije sa tegovima i područja velike prohodnosti unutar sportskih objekata, kao što su hodnici, svlačionice i ulazi.
Loredana Stunić
Dizajner/Arhitekta
Tepih centar, Zagreb
Tarkett partner

Omnisports Compact (2.0mm) vinil pod idealan je za prostorije sa tegovima i područja velike prohodnosti unutar sportskih objekata, kao što su hodnici, svlačionice i ulazi. Veoma otporan na habanja i oštećenja, ovaj pod je takođe pogodan za ustanove gde često cirkuliše teret na točkovima. Upravo je ovim tipom poda opremljena nova dvorana Zagrebačkog bokserskog saveza.  Pod je tretiran našom jedinstvenom Top Clean XP površinskom zaštitom radi dodatne izdržljivosti i ekonomičnog održavanja.

Homogeni vinil podovi su čvrsta i veoma otporna rešenja za prostore velike prohodnosti, te se zbog svoje izdržljivosti i lakoće čišćenja naročito preporučuju za zdravstvene i obrazovne ustanove. Sastoje se od jedinstvenog sloja vinila i postavljaju se lepljenjem za donju podnu oblogu, a zavarivanje služi da obezbedi optimalnu higijenu i dugotrajnost. Naše akustik verzije sadrže poseban sloj pene koji smanjuje prenos zvuka i odlično upija udarce.

Kod višenamenskih objekata, podovi moraju biti naročito otporni na habanja i oštećenja koja nastaju pomeranjem teških stolica i stolova, kao što je slučaj kod organizacije događaja poput svečanih ceremonija, sastanaka ili žurki. Nudimo širok dijapazon podnih rešenja kako bismo ispunili svaku vašu potrebu, od postavljanja podova za prostore namenjene zabavnim i ležernim aktivnostima, do podnih rešenja u skladu sa strogim propisima raspisanim od strane međunarodnih sportskih federacija, koji se moraju ispoštovati da bi se stekli uslovi za učešće u takmičenjima.