Gramont Qartier

Gramont Qartier

2020 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Smešten u blizini najvažnijih atrakcija, stambeni kompleks Qartier Gramont je savršeno pozicioniran da vam omogući uživanje u svemu što Bukurešt nudi. 

Sa dinamičnom i modernom arhitekturom koja čuva bogatu istoriju područja, svaka zgrada je dizajnirana da odražava životnu sredinu i okolinu. Postojeća fasada nekadašnje fabrike parfema je u potpunosti očuvana, obnovljena i integrisana u novi projekat odavanja počasti parfimeriji Maison Mignot-Boucher, jednoj od prvih parfimerija na svetu.

Ovo je priča o kvartu Gramont, koji predstavlja savremeno nasleđe, mesto sa karakterom i istorijom, ali isto tako kvart koji je dizajniran za život u 21.veku. 

Održivi razvoj i način života u simbiozi sa okolinom igraju ključnu ulogu u viziji ovog kvarta. Sa više od 130 godina iskustva u proizvodnji parketa, Tarkett je za ovaj projekat ponudio Tarkett parket kao savršen izbor. 

Tarkett parket je 100 % drveni pod višeslojne konstrukcije, a proizvodnja parketa vrši se u najsavremenijoj fabrici parketa u Evropi koja se nalazi u Bačkoj Palanci. Kompanija Tarkett je pre više od decenije u Srbiji lansirala novu vrstu parketa, gotovog parketa, koji se isporučuje u daskama. U pitanju je gotov parket koji je odmah spreman za postavljanje i spreman je za korišćenje odmah nakon ugradnje.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Smešten u srcu grada, Qartier Gramont je stambeni kompleks u kome je kulturno nasleđe u prvom planu. Tarkett parket sa tradicijom od preko 130 godina se pokazao kao savršen izbor.

Segment

Vrsta podova