Hotel Bellevue

2019 | Dubrovnik, Hrvatska
Korišćene kolekcije

Ugostiteljstvo

Obala mora, mir, elegancija, ljubaznost, komfor i vrhunska usluga samo su neki od misli koje se javljaju kada spomenemo Hotel Bellevue. Lepoti ambijenta hotela doprineo je Tarkett parket Step.
Tereza Prego, Design Portugal
Dizajner/Arhitekta
Adriatic Luxury Hotels
Vlasnik objekta
OTP, Dubrovnik
Tarkett partner

Obala mora, mir, elegancija, ljubaznost, komfor i vrhunska usluga samo su neki od misli koje se javljaju kada spomenemo hotel Bellevue u Dubrovniku.

Butik hotel Bellevue sa pet zvezdica predstavlja spoj luksuza i udobnosti. Smešten na 30 metara visokoj litici, može se pohvaliti nekim od najspektakularnijih panorama dalmatinske obale, a deli ga samo 10 minuta šetnje do centra Dubrovnika, grada sa bogatom i očaravajućom istorijom. 

Nakon potpunog renoviranja na proleće 2019. godine, Bellevue se vraća oplemenjen kombinacijom prirodnih i modernih materijala.

Tarkett je doprineo lepoti ambijenta nudeći parket vrhunskog dizajna i kvaliteta iz kolekcije Step. U luksuzni hotel ugrađeno je 3.155 m2  dezena Hrast Copper. U pitanju je višeslojni parket izrađen od jednog komada drveta, a fabrički je tretiran jedinstvenim Proteco lakom. Jednostavan T-Lock sistem omogućava laku ugradnju i stvara jedinstveno glatku površinu, čime je održavanje poda olakšano. 

Kolekcija parketa Step XL & L dolazi uz garanciju od 30 godina.

Nezamisliva lepota prirodnog drveta doprinosi vrhunskom primorskom odmaralištu butik hotela Bellevue.

Tarkett parket je uvek odlično rešenje, ako težite spoju luksuza i prirode.