Hotel Buket

Hotel Buket

2019 | Zlatibor, Srbija

Galerija fotografija

Hotel Buket se nalazi u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkog središta planine. Moderno uređen i opremljen, kategorisan je sa četiri zvezdice, poseduje 25 apartmana i 20 soba za smeštaj, kao i niz drugih neophodnih pratećih sadržaja. 

Za pod je izabran Tarkett parket, kolekcija Step XL & L.

Ukoliko tražite prefinjen i elegantan pod, Step XL & L je pravi izbor za vas! Odaberite savršen dizajn koji će upotpuniti vaš enterijer. Na raspolaganju vam je više različitih nijansi. U pitanju je višeslojni parket izrađen od jednog komada drveta, a fabrički je tretiran jedinstvenim Proteco lakom, čime se štedi novac i vreme koje ulažete u čišćenje. Jednostavan T-Lock sistem omogućava laku ugradnju i stvara jedinstveno glatku površinu, čime se dodatno olakšava održavanje poda. STEP L & XL dolazi sa garancijom od 30 godina i pruža vam stabilnost i bezbedno gazište, tako da ne morate da brinete o neprijatnostima poput pukotina ili razdvajanja poda.   
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Hotel Buket, smešten u najmirnijem delu Zlatibora, sa Tarkett parketom, kolekcije Step XL&L, savršen je izbor za nezaboravan odmor.

Tarkett partner

MCS

Segment

Vrsta podova