NEXT FIT fitnes i wellness klub

NEXT FIT fitnes i wellness klub

2018 | Temišvar, Rumunija

Galerija fotografija

Podignite svoj trening na viši nivo u fitnes i wellness klubu Next Fit.

Ovde ćete pronaći kompletan paket usluga od fitnesa, aerobika, crossfita preko plivanja do saveta dobro razvijenog tima koji se sastoji od endokrinologa, psihologa, nutricioniste i fitnes trenera. Next fit stručnjaci savetuju vas oko treninga i pomažu vam da steknete osnovno znanje i samopouzdanje koji su vam potrebni za transformaciju vašeg tela / života. 

U Next Fit-u ćete pronaći aktivnu i dinamičnu radnu atmosferu, ali istovremeno opuštajuću i prijatnu, u kojoj možete uživati u kvalitetnim uslugama. 

Za pod je odabran LVT iD Inspiration 70&70 Plus, kao i sportski vinil Omnisport Compact 2mm

Omnisports Compact (2.0mm) vinil pod idealan je za prostorije sa tegovima i područja velike prohodnosti unutar sportskih objekata, kao što su hodnici, svlačionice i ulazi. Veoma otporan na habanja i oštećenja, ovaj pod je takođe pogodan za ustanove gde često cirkuliše teret na točkovima. Pod je tretiran našom jedinstvenom Top Clean XP površinskom zaštitom radi dodatne izdržljivosti i ekonomičnog održavanja.

Tarkett LVT podovi su idealni za primenu u komercijalnim prostorima, za područja velike prohodnosti. Pored izuzetnih performansi, Tarkett LVT podovi imaju vrhunski dizajn i velik broj dezena, po uzoru na prirodu i najnovije dizajnerske trendove u svetskoj industriji podova.

iD Inspiration 70&70 Plus nudi vam bezbroj kombinacija forme, dizajna i ivica - kako biste kreirali prostor koji jasno izražava imidž vašeg brenda i pozitivno utiče na celokupno iskustvo kupaca i klijenata. 22 dezena su dostupna sa embosingom u registru koji dodatno naglašava teksture u podu, pružajući izgled i osećaj prirodnih materijala.
 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Pogledajte kako izgleda fitnes i wellness klub Next Fit u Temišvaru gde je ugrađen Tarkett LVT iD Inspiration 70 i sportski vinil pod Omnisport.

Tarkett partner

 Indfloor Vest

Segment

Vrsta podova