PARCULUI 20

PARCULUI 20

2020 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Smešten na severu Bukurešta, stambeni kompleks Parcului 20, nudi veoma kvalitetne stanove sa integrisanim sistemom pametne kuće. 

Projekat Parcului 20 obezbeđuje svojim stanarima privatnost i udobnost uz mnoge sadržaje koji su im na dohvat ruke. Ušuškan i dovoljno udaljen od gradske buke, omogućava stanovnicima da uživaju u privatnom parku na preko 3.000 kvadrata. Kako je projekat odvojen od glavne ulice, kada zakoračite u privatnu baštu, iskusićete osećaj svog parka, idealnog za opuštanje, kao i za porodice sa decom.

Integrisani sistemi pametnih kuća, izolovana fasada bazaltnom mineralnom vunom i sistem podnog grejanja, samo su neki od standardnih elemenata koji dobro izračunavaju energetsku efikasnost i toplotnu izolaciju kako bi se osigurala kontrola, sigurnost i ušteda energije.

Tarkett parket se ovde nametnuo kao pravo rešenje jer ništa ne može da se poredi sa lepotom prirodnog drveta: njegova lepota, snaga i upečatljiv karakter donose autentičnost svakom enterijeru.

Pored parketa, izabran je i Tarkett laminat, kolekcija Ellade, koji u svom sastavu ima 80% drveta u središnjem sloju, što u velikoj meri uslovljava njegov kvalitet i izgled.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Stambeni kompleks Parcului 20 nudi veoma kvalitetne stanove sa integrisanim sistemom pametne kuće i Tarkett parketom, jer ništa ne može da se poredi sa lepotom prirodnog drveta.

Segment

Vrsta podova