Poslovni prostor Canon

Poslovni prostor Canon

2020 | Venlo, Holandija

Galerija fotografija

Zeleni poslovni prostori, inače poznatiji kao „Zelene plaže“, stvoreni su da povežu zaposlene sa posetiocima. Ovi prostori se uvek nalaze između dva kancelarijska sprata i zamišljeni su kao unutrašnja bašta koja funkcioniše kao centralno mesto za sastanke. Oni čine vezu između radnih prostora i prostora za posetioce.

Ovo inovativno radno područje dizajnirano je u saradnji sa zaposlenima i M + R, firmom za arhitekturu enterijera, u trajanju od nekoliko nedelja i radnih sesija. M + R je koristio 3D modele, između ostalih digitalnih alata, kako bi zaposlenima pomogao da osmisle i osmisle ono što su smatrali idealnim radnim prostorom. Ukupno je obnovljeno 15.500 m2 prostora.

Pored toga, M + R je dizajnirao restoran, druge prostore za sastanke, konferencijski centar i auditorijum koji može da primi 170 ljudi. Radili su na marketinškim konceptima kao što su putovanje kupca, korporativni identitet i vizuelni identitet celokupne lokacije i sedišta. Ideja je i da se istaknu prošla, sadašnja i buduća dostignuća centra stvaranjem muzejskog prostora i izlaganjem Canon umetničke kolekcije.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

DESSO AirMaster tekstilne ploče su postavljene u novom zelenom sedištu u Canon proizvodno-štamparskom centru.

Dizajner/Arhitekta

Broekbakema/ M+R interior architecture

Vlasnik objekta

CANON

Segment

Vrsta podova