Privatna Škola Tzar Simeon Veliki

2018 | Sofija, Bugarska
Korišćene kolekcije

Sport i velnes

U Tarkettu, radimo na razvoju sportskih podova koji su prilagođeni dizajnu i funkcionalnosti sportskih sala u okviru obrazovnih ustanova.
 Stanislav Zhekov Comac Medical
Dizajner/Arhitekta
Max Sport Group
Tarkett partner

U Tarkettu, radimo na razvoju sportskih podova koji su prilagođeni dizajnu i funkcionalnosti sportskih sala u okviru obrazovnih ustanova. Sportovi su zabavni, ali je takođe važno da budu i bezbedni. Sportski podovi treba da upijaju udarce i štite od povreda do kojih može doći usled siline udarca o površinu.

Privatna škola Tzar Simeon Veliki je pronašla rešenje za svoju sportsku salu u Omnisports Reference (6.5mm) kolekciji sportskih podovoa.

Omnisports Reference (6.5mm) je kvalitetan vinil pod za sportske prostorije. Idealno je rešenje za često korišćene višenamenske sportske sale, posebno za sportove poput rukometa, košarke i odbojke u osnovnim i srednjim školama. Tretiran je površinskom zaštitom Top Clean XP koja obezbeđuje pojačanu izdržljivost poda i ekonomično održavanje. 

Tarkett sportski podovi su pogodni za razne vrste sportova – košarka, odbojka, rukomet... a pritom su otporni na habanje. Sa dodatnom zaštitom od oštećenja i habanja nastalog pomeranjem teških stolica i stolova, mogu se koristiti i za koncerte i druge događaje koji nisu vezani za sport. Na ovaj način, funkcionalnost sale je u potpuno iskorišćena, a pod očuvan zahvaljujući svojoj otpornosti.