Reformatska crkva

Reformatska crkva

2019 | Temišvar, Rumunija

Galerija fotografija

Tarkett parket je 100 % drveni pod višeslojne konstrukcije, a proizvodnja parketa se vrši u najsavremenijoj fabrici parketa u Evropi, koja se nalazi u Bačkoj Palanci. U pitanju je gotov parket koji se jednostavno postavlja zahvaljujući T-lock sistemu i nakon postavke, pod je odmah spreman za korišćenje. Površina je tretirana Proteco Strong lakom, što ga čini otpornim na habanja i ogrebotine. U našoj ponudi parketa pronaći ćete 1-lameni i 3-lamelni parket u različitim dimenzijama dasaka.

Parket iz kolekcije Tango napravljen je od najfinijeg, visokokvalitetnog drveta iz Evrope i sveta. Prirodna struktura drveta dodatno se tretira bojom i brušenjem, stvarajući raznovrsne dezene i stilove - od dasaka koje imaju egzotičan izgled, preko tradicionalnih, modernih, retro i rustičnih. U okviru Tango kolekcije, na raspolaganju imate preko deset nijansi (uz odgovarajući asortiman lajsni) i najzad možete da kreirate ambijent kakav ste oduvek želeli. 

Kolekcija Salsa Vam nudi najveći i najraznovrsniji izbor parketa. Od jasenovog drveta i hrasta, preko lešnika i mahagonija - mogućnosti dizajniranja enterijera su beskonačne. U pitanju je parket manjih dimenzija dasaka, što omogućava stvaranje dinamičnog poda. 

Uz Tarkett, očekujte udobnost, kvalitet i privlačan dizajn, bez kompromisa.
 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Tarkett parket, kolekcije Tango i Salsa su ugrađene u Reformatskoj crkvi u Temišvaru. Pogledajte kako izgleda ovaj projekat.

Tarkett partner

Indfloor Vest

Segment

Vrsta podova