Stambeni objekat Helena Alfirević Arbutina

Stambeni objekat Helena Alfirević Arbutina

2017 | Zagreb, Hrvatska

Galerija fotografija

Omiljena opcija u stambenim prostorima je parket, jer unosi prirodnu lepotu drveta i toplinu u svaki dom u koji se ugradi. Tarkett nudi širok izbor drvnih vrsta iz celog sveta želeći da ispuni očekivanja i potrebe svojih korisnika i time postane deo njihove lepše i toplije svakodnevnice. Tarkett Salsa Premium je tako u stan Helena Arbutina uneo savršen spoj bogate tradicije, savremenih boja i tekstura. 


Kao i svi Tarkett parketi, i Salsa Premium dolazi uz odgovarajući asortiman lajsni, i to uz 30 godina garancije. Pred vama je bogat izbor dizajna - postoji čak osam različitih idejnih rešenja. Uz T-lock sistem uklapanja, instalacija i uklanjanje poda nikada nisu bili jednostavniji. Salsa Premium parket omogućava vam da kreirate tačno onakav ambijent kakav ste zamislili - uz beskompromisnu udobnost, stabilnost i stil. Vodonepropusna površina olakšava čišćenje, a sam pod je ekološki dizajniran i čuva vaše zdravlje. 


Posebna uljana površinska zaštita (Protecto Hardwax Oil) naglašava prirodnu strukturu drveta, a pritom olakšava održavanje poda, štedeći vam vreme i novac. Ugradnja Tarkett parketa je izuzetno jednostavna zahvaljujući činjenici da su sve daske parketa završno profilisane. Tarkett parket, u zavisnosti od površine vašeg doma, 1 majstor ugradiće za 1 dan. I sve to bez potrebe za vašim iseljenjem tokom radova. Čišćenje i održavanje Tarkett parketa je izuzetno jednostavno uz odgovarajuće Tarkett proizvode za održavanje parketa.
 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Omiljena opcija u stambenim prostorima je parket, jer unosi prirodnu lepotu drveta i toplinu u svaki dom u koji se ugradi.

Dizajner/Arhitekta

Helena Alfirević Arbutina, HD Spatium d.o.o.

Tarkett partner

Tepih centar

Segment

Vrsta podova