Tarkett na Design District sajmu opremanja i uređenja enterijera u Rovinju

Tarkett na Design District sajmu opremanja i uređenja enterijera u Rovinju

17. Oktobar 2019

Tarkett, svetski lider u proizvodnji inovativnih podova i sportskih podloga, ove godine naći će se na sajmu Design District u Rovinju. 

Design District je međunarodni sajam opremanja i uređenja enterijera i ove godine održaće se od 17. do 20. oktobra 2019. godine u Staroj fabrici u centru na obali mora, sa predivnim pogledom na more. Posetioci sajma će na jednom mestu moći pronaći rešenje za dizajn enterijera hotela, vila, apartmana, kuća za odmor, restorana i ostalih objekata.

Tokom sajma održaće se druga Konferencija za arhitekte i dizajnere enterijera o održivoj gradnji i opremanju hotelskih i drugih turističkih sadržaja. Tokom trajanja Konferencije, učesnici će imati priliku upoznati svetski poznate arhitekte i stručnjake koji će podeliti svoja iskustva prilikom stvaranja novih prostora. Teme su vezane za održivu gradnju i opremanje turističkih sadržaja, kao i upotrebu novih materijala i oblika.

Kreativnost, modularnost, personalizacija i održivost su stubovi Tarkett-ovog pristupa. Tarkett će predstaviti nove kolekcije podova u skladu sa najnovijim trendovima opremanja u ugostiteljstvu. Ko god poseti Tarkett štand, saznaće nešto novo o Tarkett parketu i novim LVT kolekcijama, poput iD Mixonomi, iD Supernature & Tatoo, koji ostavljaju prostora za kreativnost i originalnost.

Ponosni smo što smo deo prelepe priče o savremenom dizajnu enterijera!

Planirajte posetu Design District sajmu:

Radno vreme:
Četvrtak 17. oktobar - Nedelja 20. oktobar:  10:00 – 19:00h

Adresa:
Old Factory
Obala Vladimira Nazora 1
52210 Rovinj
Hrvatska