Tarkett Showroom

Tarkett Showroom

2019 | Novi Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Tarkett Showroom – Znanje i podrška za profesionalce:

Kao globalni lider u proizvodnji podova, nastojimo da prodajnim partnerima, arhitektama i dizajnerima pružimo pomoć prilikom izbora poda za projekte. Bilo da imate nedoumicu oko izbora prave podne obloge ili da želite da se informišete o novim proizvodima, pozivamo vas da nam se pridružite u Tarkett Showroom-u, koji je na novoj adresi!

Tarkett Showroom na novoj adresi, sa još modernijim prostorom

Ako ste arhitekta, dizajner enterijera, Tarkett partner u prodaji, od sada možete da posetite Tarkett Showroom na novoj adresi u Novom Beogradu – Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, kako bismo pronašli najbolje rešenje za Vaše najrazličitije projekte.

Saznajte sve o Tarkett parketu, tekstilnim pločama, LVT podovima, vinilu, linoleumu, sportskim podovima ili drugim, specifičnim rešenjima koji će doprineti da vaš projekat bude baš onakav kako samo vi možete da zamislite.

Pružamo podna rešenja za sve segmente:
– stambeni objekti
– ugostiteljski objekti
– prodajni objekti
– poslovni prostori
– obrazovne i zdravstvene ustanove
– prostori namenjeni sportu.

Posetite nas: 

Novi Beograd – Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok

Zakažite posetu telefonom do 16h ili na e-mail:

+381 64 8557 027

bgoffice@tarkett.com

 

Preporučene kolekcije

Saznajte

Ako ste arhitekta, dizajner enterijera, Tarkett partner u prodaji, od sada možete da posetite Tarkett Showroom na novoj adresi kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte.

Dizajner/Arhitekta

Remorker, Beograd

Segment