Tarkett Showroom Bukurešt

Tarkett Showroom Bukurešt

2018 | Bukurešt, Rumunija

Galerija fotografija

Tarkett Showroom Bukurešt  je mesto gde arhitekte, dizajneri i investitori mogu da pogledaju uzorke naših podova, informišu se o trendovima i da pronađu najbolje podno rešenje za projekte na kojima rade.

Deo prostora smo uredili parketom, kolekcije Tango, Tango Art i Performance Fashion, koji posebno naglašavaju prirodnu strukturu drveta i čine kućne prostorije elegantnim i toplim. Dobar prostor ne može da prođe bez laminata, naročito iz kolekcije Navigator, Elegance, Universe i Gallery

Kolekcijama tekstilnih ploča Desso Traverse i Palatino, kao i Sintelon tekstilnim pločama smo prikazali da kancelarijski prostor može biti ugodan za boravak jer pružaju akustični komfor.

Vinil podovi su pogodni za različite namene, a mi smo istakli kolekcije homogenog vinila - iQ Optima, iQ Eminent, iQ Granit i iQ Megalit, heterogeni vinil – Accezent Platinium, Ruby 70, Acczent Excellence 80 i rezidencijalni vinil Absolut, koji prostor mogu obogatiti jarkim ili svedenijim dezenima.

Posebno se ističe LVT pod namenjen prostorijama sa visokom prohodnošću: iD Square koji smanjuje nivo buke i do 15 dB, kao i iD Inspiration Loose Lay, Starfloor Click 30 & 30 Plus, iD Mixonomi koji su modularni i omogućuju dizajniranje kreativnog i komfornog ambijenta.

Preporučene kolekcije

Saznajte

Tarkett Showroom u Bukureštu je mesto gde arhitekte, dizajneri i investitori mogu da pogledaju uzorke naših podova, informišu se o trendovima i da pronađu najbolje rešenje za svoje projekte.

Dizajner/Arhitekta

HTO Architecture & Engineering SRL

Segment

Vrsta podova