Tehnička ekspertiza

Tehnička ekspertiza

Mesto susreta

Tarkett Akademija je posebno mesto - na kom se susreću svi naši partneri i uče jedni od drugih, tačka u kojoj se stapaju svi naši budući interesi i nastaju partnerstva. Raznovrsnost proizvodnog asortimana i proverena stručnost na raznim tržištima čine Tarkettova rešenja omiljenim izborom za sve tipove kupaca: maloprodavce, distributere, arhitekte, inženjere, instalatere i potrošače.

Naši partneri mogu dobiti vrhunski marketing koncept i koncept izlaganja proizvoda. Na Tarkett Akademiji nudimo napredna znanja o proizvodima putem prilagođenih obuka za prodajno osoblje. Dostupnost tehničke podrške za ključne partnere na raspolaganju je na Tarkett Akademiji i na licu mesta za veće projekte.

 

Arhitekte & Investitori

Arhitekte dobijaju pomoć za najbolja rešenja u svojim projektima. Na Tarkett Akademiji mogu istražiti iskustva svetskih kompanija i inovativne proizvode sa modnim dizajnom. Sve njih će osnažiti znanjem i rešenjima kako bi pomogli u postupku donošenja odluka, ističući pitanja koja treba razmotriti prilikom izbora podova.

Investitori i inženjeri imaju koristi od širokog asortimana proizvoda i vrhunske stručnosti. Bez obzira da li su namenjeni za stambene, javne objekte ili sportske hale, nenadmašna raznovrsnost Tarkettovih proizvoda nudi osnovu za integrisana rešenja skrojena po meri kako bi zadovoljila posebne potrebe svakog klijenta.

Obrazovanje i partnerstvo sa instalaterima osigurava zadovoljstvo naših klijenata i dugotrajnost naših proizvoda. Tarkett Akademija pruža instalaterima obrazovanje i priliku za razvoj profesionalnih veština koje doprinose obimnim projektima. 

Pomoc u svakoj fazi projekta

Bez obzira da li ste maloprodavac, distributer, arhitekta, instalater, inženjer ili potrošač, Tarkett Akademija će Vam pružiti izvanrednu stručnost i podršku u svakoj fazi Vašeg projekta.

Tarkett Akademija
Industrijska zona bb
21400 Bačka Palanka
Srbija
Tel: +381217557673
Email: Academy.Tarkett@tarkett.com