Trendovi uređenja enterijera za 2018. godinu

Bilo da u potpunosti renovirate vaš životni prostor, ili vam je želja da ga samo osvežite novim detaljima i bojama, neminovno je da će aktuelni trendovi imati uticaja na vaš izbor. U zavisnosti od vaših ličnih afiniteta i stila kome težite, u velikoj meri će odrediti prisutnost određenih trendova u vašem domu. Sada, kada smo uveliko zagazili u 2018. godinu, sa sigurnošću možemo reći koji su to aktuelni trendovi koji dominiraju u dizajnu enterijera. 
 

TRENDOVI UREĐENJA ENTERIJERA

4 NAČINA NA KOJE PODOVI DOPRINOSE NAJBOLJEM KORISNIČKOM ISKUSTVU

Gosti u hotelima i restoranima vole lako i jednostavno iskustvo, mogućnost da se sami snađu u prostoru a da se pritom ne izgube i nemaju potrebu da pitaju za put. Izbor drugačijeg poda radi označavanja putanje kroz vašu prodavnicu ili restoran, kao što je na primer staza ili atraktivna kombinacija boja i oblika u podu, predstavlja idealan način da usmerite vaše goste i posetu vašoj prodavnici ili restoranu učinite prijatnim iskustvom.

Brendovi pre svega prodaju doživljaj. Robne kuće, prodavnice ili restorani za brendove predstavljaju sjajnu priliku da svoje kupce uključe u tu priču, a dizajn enterijera itekako može doprineti u tome. 

4 NAČINA NA KOJE PODOVI DOPRINOSE NAJBOLJEM KORISNIČKOM ISKUSTVU