Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.

Filter
Otkrijte 9 reference
Knjižara Vulkan
Knjižara Vulkan
beograd, Srbija

Saradnja Tarkett-a i knjižare Vulkan se ostvarila 2011. godine kada je arhitekta Natalija Ristanović, koja sarađuje sa našim prodajnim parterom „Megapodom“ iz Beograda, kreirala plan za renoviranje.

Prodajni objekat Ćilimara
Prodajni objekat Ćilimara
Podgorica, Crna Gora

Kako bi prodajni objekat učinili što atraktivnijim i prikazali u realnom prostoru bogatu ponudu podnih obloga, u prodajni salon su postavljeneTarkett podne obloge.

Prodavnica Aksa
Prodavnica Aksa
Novi Sad, Srbija

Aksa nastoji da kreira ambijente koji će biti ugodni za roditelje i decu, a odlične karakteristike Tarkett LVT poda doprinele su stvaranju prijatnog enterijera.

Entext salon enterijera
Entext salon enterijera
Podgorica, Crna Gora

Izložbeni prostor treba da bude atraktivan, privuče pažnju kupaca i usmeri je na brendove. Verujemo da je salon enterijera Entext napravio izvanredan izbor sa Tarkett parketom iz kolekcije Tango.

Geberit
Geberit
Bukurešt, Rumunija

Prodavnica Geberit se odlučila za Tarkett LVT pod. Uzimajući u obzir veliku prohodnost ljudi i potrebu za što lakšim održavanjem, napravili su perfektan odabir kolekcijom iD Square.

Seven Senses Fashion Store
Seven Senses Fashion Store
Novi Pazar, Srbija

Da luksuzna atmosfera čini da i sami proizvodi izgledaju još bolje, pokazao je Seven Senses Fashion Store butik, koji se opredelio da obogati prostor parketom Tango Vintage Champagne.