Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.

Filter
Otkrijte 6 reference
Entext salon enterijera
Entext salon enterijera
Podgorica, Crna Gora

Izložbeni prostor treba da bude atraktivan, privuče pažnju kupaca i usmeri je na brendove. Verujemo da je salon enterijera Entext napravio izvanredan izbor sa Tarkett parketom iz kolekcije Tango.

Geberit
Geberit
Bukurešt, Rumunija

Prodavnica Geberit se odlučila za Tarkett LVT pod. Uzimajući u obzir veliku prohodnost ljudi i potrebu za što lakšim održavanjem, napravili su perfektan odabir kolekcijom iD Square.

Seven Senses Fashion Store
Seven Senses Fashion Store
Novi Pazar, Srbija

Da luksuzna atmosfera čini da i sami proizvodi izgledaju još bolje, pokazao je Seven Senses Fashion Store butik, koji se opredelio da obogati prostor parketom Tango Vintage Champagne.

GORENJE STUDIO
GORENJE STUDIO
Velenje, Slovenija

Važno je stvoriti jasan identitet brenda koji će se osetiti i u prostoru prodajnog objekta.Upravo tome služe Tarkett kolekcije iD Inspiration 55 & 55 Plus koje su odabrane za Gorenje Studio.

EKO PUMPA
EKO PUMPA
Beograd, Srbija

Eko Pumpa se odlučila za ugradnju istaknutih Tarkett LVT kolekcija iD Inspiration 70 & 70 Plus i heterogenog vinila Acczent Excellence 80.

TELENOR FLAGSHIP STORE
TELENOR FLAGSHIP STORE
Beograd, Srbija

Prodavnice mobilnih operatora su mesta atraktivnog izgleda i posebnog vizuelnog identiteta. Prodajni prostor treba da podržava imidž brenda, operatora, i pruži jedinstveno iskustvo svim posetiocima.