AUTENTIČNOST I PROFESIONALNI KVALITET ZA VAŠ DOM
AUTENTIČNOST I PROFESIONALNI KVALITET ZA VAŠ DOM

Uz naše nove LVT kolekcije Starfloor Click 30 & 30 PLUS i Starfloor Click 55 & 55 PLUS  uređenje vašeg doma je mnogo jednostavnije nego što mislite. Dajte svom domu novi osvežavajući unutrašnji dizajn i čak uradite to sami zahvaljujući našem jednostavnom klik sistemu koji izuzetno olakšava ugradnju. Kolekcije Starfloor Click takođe su izuzetno trajne i lake za održavanje, tako da još duže možete uživati u novom stilu svog doma.

Novi dezeni za autentične enterijere
LVT podovi su savršen izbor za pretvaranje vašeg doma u klasičan ili moderan, savremen enterijer. Izaberite iz širokog asortimana drvenih, metalik, keramičkih i kamenih dezena iz kolekcije Starfloor Click 30 kako biste svom enterijeru dali ličnu notu i uživali u udobnosti pri hodu. Tražite prirodan stil?

Starfloor Click 55 asortimani nude širok izbor blagih boja i materijale autentičnog izgleda za kreiranje suptilnih i uglađenih dekoracija. Kako biste oblikovali ambijent prostorije u bilo kom delu kuće, neka vaš izbor bude realističan izgled poput drveta, cinka i betona.  Uz kolekcije Starfloor Click 30 PLUS  i  55 PLUS dodajte novu dimenziju uređenju svog doma zahvaljujući tehnici embosinga u registru koja naglašava teksturu poda i podražava prave prirodne materijale tako što reprodukuje prirodne karakteristike drveta ili kamena. Ova tehnika stvara visok nivo realističnosti jer odgovara tekstura dezena poseduje istu strukturu svojstvenu drvetu ili kamenu. Utisnuta tekstura je sinhronizovana sa dezenom. Kako se svetlost kreće po podu, odbija se utisnute šare, te se na taj način svuda oko vas stvara realistični izgled površine.

Za udobne i zdrave enterijere
Ne samo da su LVT podovi odličan izbor u estetskom smislu, već su i vrlo praktični u pogledu udobnosti i kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru, zbog čega su izuzetno prijatni za ljude. Ono što LVT ploče čini tako udobnim rešenjem jeste što imaju akustični komfort. Uz akustičnu podlogu možete postići dodatnu apsorpciju zvuka i održati minimalan nivo buke.

Kolekcije Starfloor Click 30, Starfloor Click 30 PLUS , Starfloor Click 55 i Starfloor Click 55 PLUS su takođe zdrav izbor jer su nivoi emisija isparljivih organskih jedinjenja (VOC) niži od postojećih evropskih standarda, čime doprinose dobrom kvalitetu vazduha i samim tim i dobrom zdravlju. Činjenica da su proizvedene bez ftalata takođe doprinosi da vaš dom bude zdravo mesto za život. LVT ploče su i ekološki prihvatljive, jer se mogu 100% reciklirati. Izbor kolekcije Starfloor Click za vaš dom je dobar način da ga učinite zdravim i lepim životnim okruženjem za vas i vašu porodicu.

"Kliknite" sa našom Starfloor Click kolekcijom
Novi izgled vašeg doma može se postići lako i brzo zahvaljujući jednostavnom klik sistemu ugradnje kolekcije Starfloor. Sve daske ili pločice imaju kosine sa sve četiri strane, što ih čini još lakšim za ugradnju. Potrebno je samo nekoliko alata i malo vremena. Pogledajte video ugradnje kako biste postavili svoj novi pod. Takođe novi izgled enterijera možete da upotpunite odgovarajućim lajsnama.

Jednostavno održavanje i dugoročan kvalitet
Renoviranje prostorije ili čitavog doma zahteva određenu količinu napora i energije, iako je celokupan poduhvat obično uzbudljiv i zadovoljavajući kada se završi. Zahvaljujući izdržljivosti kolekcije Starfloor Click, možete još duže uživati u novom stilu svog doma. Top Clean površinska obrada štiti je od habanja, ogrebotina i mrlja, čineći je tako izdržljivom i lakom za čišćenje i održavanje. Starfloor Click 30 dolazi sa 15-godišnjom garancijom, a Starfloor Click 55 sa 20-godišnjom garancijom, zahvaljujući debljini habajućeg sloja (3 mm i 5,5 mm).