Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-

Tarkett - Podovi za sve prostore

Tarkett je svetski lider u inovativnim rešenjima za podove i sportske terene koja ispunjavaju zahteve dizajna i funkcionalnosti u raznim segmentima: stambeni objekti, poslovni prostori, prodajni objekti, ugostiteljstvo, zdravstveni objekti, obrazovne ustanove, sport i velnes, transport i industrija. Tarkett nudi širok asortiman proizvoda, uključujući: parket, laminat, LVT, tepihe, tepisone i tekstilne ploče, vinil za kuću, heterogeni i homogeni vinil, linoleum, sportske podove i druge proizvode. Posvećeni pozitivnom uticaju na ljude i planetu, Tarkett je prisutan u više od 100 zemalja, stvarajući prijatne životne prostore širom sveta koji kombinuju zdravlje, performanse i dizajn.

Istaknuti članci
Kontrolisanje infekcija i podne obloge
Kontrolisanje infekcija i podne obloge

Otkrijte kako da optimizujete prevenciju i kontrolu infekcije odabirom pravih podova u bolnicama kako biste sprečili širenje infekcija povezanih sa zdravstvenom zaštitom i antimikrobnu otpornost.

Opširnije
Tarkett lansira Klimatsku mapu puta za 2030. godinu
Tarkett lansira Klimatsku mapu puta za 2030. godinu

Saznajte više o Tarkettovoj Klimatskoj mapi puta za 2030. godinu, koja je u potpunosti usklađena sa Pariskim klimatskim sporazumom za ograničavanje globalnog zagrevanja na 1,5°C

Opširnije
Tarkett je nagrađen visokim ocenama u Održivosti i upravljanju klimatskim promenama: platinasta medalja EcoVadis & CDP nagrada
Tarkett je nagrađen visokim ocenama u Održivosti i upravljanju klimatskim promenama: platinasta medalja EcoVadis & CDP nagrada

Ponosni smo što možemo objaviti da je Tarkett prvi put nagrađen platinastom medaljom EcoVadis, najvišim nivoom u Održivosti koju kompanija može dostići.

Opširnije
Nove DESSO AirMaster tekstilne ploče: Savera i Savera Shade
Nove DESSO AirMaster tekstilne ploče: Savera i Savera Shade

Kreirajte razigrani dizajn sa DESSO AirMaster Savera & Savera Shade tekstilnim pločama koji se mogu reciklirati i koje će takođe pomoći da se poboljša kvalitet vazduha u kancelarijama.

Opširnije
PLAY Inspiracija za arhitektonske dizajne
Opširnije
PLAY Inspiracija za arhitektonske dizajne
Naše najnovije reference
Srednja škola Simone Veil
Srednja škola Simone Veil
Liffré, Francuska

Pročitajte više o novoj srednjoj školi Simone Veil, koja je dizajnirana sa ekološki prihvatljivim pristupom, a savršen izbor za ovaj projekat bio je Tarkett linoleum.

Opširnije
Veurs srednja škola
Veurs srednja škola
Leidschendam, Holandija

Saznajte više o tome kako su Tarkett podne obloge doprinele novom izgledu Otvorenog centra za učenje u Veurs Lyceumu.

Opširnije
Dom Zdravlja Liman
Dom Zdravlja Liman
Novi Sad, Srbija

Za rekonstrukciju podova u Domu Zdravlja Liman u Novom Sadu odabrani su Tarkett vinil podovi. Ugrađeno je 6.500 kvadrata homogenog vinila iz kolekcije iQ Granit.

Opširnije
Stan u Novom Sadu
Stan u Novom Sadu
Novi Sad, Srbija

U stanu od 60 kvadrata u Novom Sadu, M-line interior design studio je odabrao Tarkett parket, kolekciju Step, koja se savršeno uklopila u ceo enterijer.

Opširnije
Usluge