Sve o podovima
Vizualizujte svoj enterijer ili projekat
Dizajner prostorija će vam olakšati izbor poda i omogućiti da eksperimentišete sa bojama i šarama, a možete birati između različitih prostorija u domu ili komercijalnih prostora. Ili, isprobajte kako odabrani pod utiče na vaš enterijer tako što ćete ubaciti sopstvenu fotografiju prostora!
Inspiracija & usluge
Hotel Ramonda Rtanj
Hotel Ramonda, luksuzni rizort za odmor i uživanje osmišljen je kao mesto za buđenje životne energije, a odabirom prirodnih materijala – kamena i drveta, prenosi atmosferu prirode i mira. Tarkett je doprineo enterijeru postavljajući parket iz kolekcije Rumba.
Želite da pogledate sve reference?
Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.
Otkrijte više od 80 referenci
Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Saveti za zdrav dom
Kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima je važan, jer u proseku 90% svog vremena provodimo u zatvorenom. Pročitajte naše savete koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.
Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

Tarkett Showroom Beograd
Arhitekte, dizajneri enterijera, investitori i Tarkett partneri, sada nas možete posetiti na novoj lokaciji kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte: Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, Novi Beograd.
-

Tarkett - Podovi za sve prostore

Tarkett je svetski lider u inovativnim rešenjima za podove i sportske terene koja ispunjavaju zahteve dizajna i funkcionalnosti u raznim segmentima: stambeni objekti, poslovni prostori, prodajni objekti, ugostiteljstvo, zdravstveni objekti, obrazovne ustanove, sport i velnes, transport i industrija. Tarkett nudi širok asortiman proizvoda, uključujući: parket, laminat, LVT, tepihe, tepisone i tekstilne ploče, vinil za kuću, heterogeni i homogeni vinil, linoleum, sportske podove i druge proizvode. Posvećeni pozitivnom uticaju na ljude i planetu, Tarkett je prisutan u više od 100 zemalja, stvarajući prijatne životne prostore širom sveta koji kombinuju zdravlje, performanse i dizajn.

Istaknuti članci
Kontrolisanje infekcija i podne obloge
Kontrolisanje infekcija i podne obloge

Otkrijte kako da optimizujete prevenciju i kontrolu infekcije odabirom pravih podova u bolnicama kako biste sprečili širenje infekcija povezanih sa zdravstvenom zaštitom i antimikrobnu otpornost.

Opširnije
Raznovrsnost je začin života: Noviteti u ModularT 7
Raznovrsnost je začin života: Noviteti u ModularT 7

U brošuri LVT Story pogledajte priču o zdravom životu i začinima koja je inspirisala kreiranje dezena ModularT 7 u nijansama prirode.

Opširnije
Top 10 trendova u tepisima u 2021
Top 10 trendova u tepisima u 2021

U potrazi ste za modernim opcijama tepiha kako bi vaš dom izgledao kao sa Pinteresta? Pogledajte listu Top 10 trendova u tepisima u 2021 na koje treba da obratite pažnju.

Opširnije
Nova generacija iQ Natural održivih vinil podova
Nova generacija iQ Natural održivih vinil podova

iQ Natural nova generacija, korak ka ugljenično neutralnom društvu

Opširnije
PLAY Inspiracija za arhitektonske dizajne
Opširnije
PLAY Inspiracija za arhitektonske dizajne
Naše najnovije reference
Nova Dečja bolnica
Nova Dečja bolnica
Helsinki, Finska

Nova dečja bolnica u Helsinkiju, Finska odlučila se za Tarkettove IQ podove, sa personalizovanim dizajnom inspirisanim dečjim knjigama.

Opširnije
Bolnica Amphia
Bolnica Amphia
Breda, Holandija

Amphia bolnica u Holandiji odlučila se za Tarkettov iQ Optima homogeni vinil pod kako bi kreirala medicinsku ustanovu prve klase u kojem je pacijent najvažniji.

Opširnije
Poslovni prostor Canon
Poslovni prostor Canon
Venlo, Holandija

DESSO AirMaster tekstilne ploče su postavljene u novom zelenom sedištu u Canon proizvodno-štamparskom centru.

Opširnije
Moomin dečji butik
Moomin dečji butik
Turku, Finska

Otkrijte prodavnicu Moomin, koju je dizajnirala finski arhitekta Carola Ritsola: Tarkettov vinil iQ Surface postavljen je na podove, zidove i nameštaj.

Opširnije
Usluge