Pod koji menja sve - LVT

Pod koji menja sve - LVT

Šta su LVT podovi?

Tarkett LVT podovi su podne obloge koje su idealne za primenu u komercijalnim prostorima, kao što su hoteli, kafići, restorani, butici, kancelarije, ali i kući. Pored izuzetnih performansi, Tarkett LVT podovi imaju vrhunski dizajn i velik broj dezena, po uzoru na prirodu i najnovije dizajnerske trendove u svetskoj industriji podova.

 

Koje su prednosti LVT podova?

LVT je kategorija podova sa najbržim trendom rasta u svetu. Tarkett LVT podovi svojom inovativnošću mogu da odgovore na sve zahteve tržišta podova. 

Benefiti Tarkett LVT podova:

·      Velik izbor dezena: kamen, drvo, tekstil, metal...

·      Modularnost - dostupan u formatu daske, ploče i oblika nepravilnih uglova, LVT nudi potpunu slobodu dizajna sa beskrajnim mogućnosti kombinovanja različitih oblika i dimenzija LVT-ija u jedinstvenu celinu.

·      Akustičnost, veoma tih pod

·      Udoban i topao pod

·      Veoma izdržljiv, pogodan za prostore visoke prohodnosti

·      Lako čišćenje i održavanje, dodatno otporan na udarce, ogrebotine i mrlje

·      Ugradnja je brza i jednostavna, što je posebno važno kod renoviranja prostora.

Kako ugraditi LVT pod?

Tarkett LVT podovi se mogu postaviti na 3 načina:

  1. Lepljenjem - preporuka za prostore velike prohodnosti
  2. Klik sistemom -  ugradnja bez lepljenja
  3. Loose-lay instalacijom – postavljanje bez klika i bez lepljenja. 

 

„Loose lay“ sistem ugradnje je inovativni način ugradnje LVT podova pogodan za ugradnju u prodajnim, poslovnim i ugostiteljskim objektima, jer je instalacija i demontaža moguća „preko noći“, odnosno za samo nekoliko sati. Zahvaljujući tome, renoviranje iznajmljenih prostora je brzo i jednostavno. Pod možete brzo demontirati kada god to poželite, a postojeća podloga se neće oštetiti lepkom.

Nakon ugradnje poda, LVT pod može odmah da se koristi. 

 

Važno je da LVT pod bude savršeno ugrađen, iz tog razloga Tarkett obučava podopolagače kako i na koji način treba da instaliraju naše podove. Preporučujemo da za ugradnju vašeg LVT poda angažujete sertifikovanog instalatera. 

Pre nego što se odlučite za LVT, treba da znate:

  • LVT završni detalji - dekorativne podne trake i lajsne pomoći će da se usklade ili pojačaju kontrasti u dezenu podne obloge i da na kraju sve izgleda savršen.
  • LVT podovi mogu se postaviti i preko keramike.
  • Izdržljivost je benefit LVT podova koji omogućuje dugotrajnost i manje troškove održavanja. 
  • Životni i radni prostor čini lepšim i boljim za život. Tarkett LVT dizajniran je prema glavnim trendovima u opremanju enterijera i u skladu sa strogim ekološkim standardima. 
  • Vaše ideje se mogu preneti u jedinstvene podne koncepte. Tarkett nudi namensku Floorcraft uslugu za projekte koji zahtevaju veći stepen individualizacije dizajna.  Tarkett već ima banku dezena, a može se i poručiti potpuno jedinstveno rešenje za vaš pod. Floorcraft dezeni se sklapaju u fabrici i šalju na adresu, a uz detaljne planove za postavljanje poda ugradnja je brza i jednostavna. 
  • U zavisnosti od kolekcije koju odaberete, garancija na celokupan LVT asortiman iznosi 10-20 godina. 

Pronađite rešenje u Tarkett LVT kolekcijama

Pronađite podno rešenje za komercijalne i stambene prostore u Tarkett LVT kolekcijama. U našim kolekcijama, možete istražiti nove opcije, različite strukture, nijanse i oblike za savršen izgled vašeg poda. Uživajte u najsavremenijim kolekcijama i budite kreativni sa vašim podnim rešenjem. 

Gde se može kupiti LVT?

Tarkett LVT podove možete kupiti kod naših ovlašćenih prodavaca.

Cene i druge informacije možete proveriti ukoliko kontaktirate najbliži prodajni objekat. U našem alatu za pretraživanje prodavnica lako možete pronaći vama najbližu prodavnicu.

Zašto izabrati Tarkett LVT?

Više o Tarkett LVT podovima saznajte u videu:

Naše reference

LVT podovi su idealno rešenje za prodajne prostore, restorane, kafiće, kancelarije, frizerske salone, stambene i druge prostore. 

U našim referencama možete videti kako LVT podovi izgledaju u prodajnim objektima, kancelarijama i drugim prostorima.