Floorcraft dizajn usluga

Floorcraft dizajn usluga

Sve može početi od zamisli i želje da se stvori jedinstven enterijer, personalizovani dizajn koji može biti stilski jednostavan ili impresivno komplikovan - da se kreiraju podovi koji stvaraju određenu atmosferu. Možda dramatičnu i uzbudljivu ili umirujuću i podsticajnu. Svakako, radi se o podovima sa stilom. U saradnji sa našom dizajnerskom službom Floorcraft možete zamisliti, videti i verovati u realnost.

U svakom enterijeru podovi mogu imati glavni uticaj na izgled i doživljaj čitavog objekta. Floorcraft dizajnerska služba pomaže dizajnerima, arhitektama, projektantima i vlasnicima zgrada da ovu kreativnu mogućnost maksimalno iskoriste. Ova služba pruža gotovo neograničen obim senzacionalnih efekata i dopadljivih rešenja, kreacije koje će angažovati vašu maštu i sasvim verno je ostvariti.

To važi bilo da birate iz velike ponude standardnih dezena ili da stvarate unikatan dezen, uključujući logo i druge posebne crteže. Kompanija Tarkett nudi veliko iskustvo i reputaciju u dizajniranju unikatnih podova. Većina naših LVT, homogenih i heterogenih vinil je podova pogodna za floorcraft dizajnerska rešenja. Floorcraft dizajnerska služba već je doprinela osmišljavanju bezbrojnih individualizovanih podnih šema u oblasti zdravstva, obrazovanja, prodajnih i stambenih objekata širom sveta.

Osnovana 1993. godine, Floorcraft je jedinstvena dizajnerska služba sa sve raznovrsnijim uslugama u ponudi. Svaka ideja se istražuje i vizualizuje. Kada je dezen završen i potvrđen, kompjuterski se obrađuje radi određivanja preciznog sečenja. Bilo da je originalna skica jednostavna ili složena, služba izlazi klijentima u susret. Iskusni tim čeka da primeni svoje Floorcraft veštine na vašem predlogu, spreman da razvije vaše početnu zamisao i pomogne u njenom realizovanju.

Kontaktirajte svog lokalnog Tarkett predstavnika i raspitajte se o Floorcraft dizajnerskoj službi.

Restoran Cismigiu Bistro u Bukureštu pokazao je da otmeni restoran ne može da prođe bez atraktivnog poda. Zahvaljujući dizajnerskoj službi Floorcraft, u elegantan enterijer odlično se uklopio vinil pod crno-bele kombinacije. Više informacija i fotografije pogledajte na linku: