Floorcraft dizajn usluga
Floorcraft dizajn usluga

Sve može početi od zamisli i želje da se stvori jedinstveno, naročito okruženje, personalizovani dizajn koji može biti stilski jednostavan ili impresivno komplikovan - da se kreiraju podovi koji stvaraju određenu atmosferu. Možda dramatičnu i uzbudljivu ili umirujuću i podsticajnu. Svakako, radi se o podovima sa stilom. U saradnji s dizajnerskom službom Floorcraft možete zamisliti, videti i verovati u realnost.

U svakom objektu podovi mogu imati glavni uticaj na izgled i doživljaj čitavog okruženja. Floorcraft dizajnerska služba pomaže dizajnerima, arhitektama, projektantima i vlasnicima zgrada da ovu kreativnu mogućnost maksimalno iskoriste. Ova služba pruža gotovo neograničen obim senzacionalnih efekata i dopadljivih rešenja, kreacije koje će angažovati Vašu maštu i sasvim verno je ostvariti.

To važi bilo da birate iz velike ponude standardnih karakteristika ili da stvarate unikatan dezen, uključujući logo i druge posebne crteže.
Nijedna druga kompanija u industriji podova ne nudi takvo iskustvo i reputaciju u dizajniranju podova. Floorcraft dizajnerska služba već je doprinela osmišljavanju bezbrojnih individualizovanih podnih šema u oblasti zdravstva, obrazovanja, trgovine i stambenih sektora širom sveta.

Osnovana 1993. Floorcraft je jedinstven dizajnerska služba sa sve raznovrsnijim uslugama u svojoj ponudi. Svaka ideja se istražuje i vizualizuje. Kada je dezen završen i potvrđen, kompjuterski se obrađuje radi određivanja preciznog sečenja.
Ma kako da je originalna skica jednostavna ili složena, služba izlazi klijentima u susret. Iskusni tim čeka da primeni svoje Floorcraft veštine na Vašem predlogu, spreman da razvije Vaše početne zamisli i pomogne u njihovom realizovanju.

Kontaktirajte svog lokalnog Tarkett predstavnika i raspitajte se o Floorcraft dizajnerskoj službi.