Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.

Filter
Otkrijte 132 reference
Vrtić Snežna pahulja
Vrtić Snežna pahulja
Fužine, Hrvatska

Tarkett linoleum, sačinjen od prirodnih materijala, idealan je izbor za objekte gde borave deca. Pogledajte kako se uklopio u interijer vrtića Snežna pahulja u Fužinama.

Park 11
Park 11
Beograd, Srbija

PARK 11, moderan objekat koji stanarima pruža osećaj zadovoljstva, elegancije i sklada. Sa Tarkett parketom vrhunskih performansi, dat je finalni pečat celokupnom izgledu i kvalitetu ovog objekta.

Hotel Buket
Hotel Buket
Zlatibor, Srbija

Hotel Buket, smešten u najmirnijem delu Zlatibora, sa Tarkett parketom, kolekcije Step XL&L, savršen je izbor za nezaboravan odmor.

Merin Hill
Merin Hill
Beograd, Srbija

Merin Hill, luksuzni kondominijum sa Tarkett parketom sofisticirane boje i stila, koji je u saradnji sa arhitektama kreiran specijalno za ovaj projekat.

Kneza Miloša Residence
Kneza Miloša Residence
Beograd, Srbija

Kneza Miloša Residence, stambeni kompleks u jednoj od najprivlačnijih gradskih četvrti, nudi izuzetnu kolekciju 226 luksuznih apartmana u koje je ugrađen Tarkett parket, kolekcija Step XL&L.

Cara Uroša Dorćol
Cara Uroša Dorćol
Beograd, Srbija

Novi stambeno-poslovni objekat u ulici Cara Uroša na Dorćolu, sa Tarkett parketom, na jedinstvenoj lokaciji, pruža svojim stanarima komfor kvalitetne novogradnje koji se retko sreće u tom delu grada.