Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo.

Filter
Otkrijte 87 reference
Zdravstvena ustanova Medico Laser
Zdravstvena ustanova Medico Laser
Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Medico Laser imao je poverenja u rešenja koja nudi Tarkett, pa je u ovu zdravstvenu ustanovu postavljen pod Granit Multisafe usklađen sa bojama pratećih zidnih obloga Aquarelle Wall.

 Marketing agencija Media Pool
Marketing agencija Media Pool
Beograd, Srbija

Podovi predstavljaju sredstvo koje doprinosi zdravom i prijatnom prostoru. Marketinška agencija Media Pool iz Beograda je odlučila da kreira moderan poslovni prostor koji je prijatan rad.

Prag Resto Bar
Prag Resto Bar
Novi Sad, Srbija

Prag Resto Bar kreirao je u srcu Novog Sada mesto inspirisano duhom česke predstonice, sa začinom novosadske lepote. Odabran je LVT pod kolekcije iD Click Ultimate.

Tarkett Showroom
Tarkett Showroom
Novi Beograd, Srbija

Ako ste arhitekta, dizajner enterijera, Tarkett partner u prodaji, od sada možete da posetite Tarkett Showroom na novoj adresi kako bismo pronašli najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte.

Knjižara Vulkan
Knjižara Vulkan
beograd, Srbija

Saradnja Tarkett-a i knjižare Vulkan se ostvarila 2011. godine kada je arhitekta Natalija Ristanović, koja sarađuje sa našim prodajnim parterom „Megapodom“ iz Beograda, kreirala plan za renoviranje.

Porodična kuća u Somboru
Porodična kuća u Somboru
Sombor, Srbija

Pitali smo autore projekta šta ih je inspirisalo prilikom uređenja prijatnog ambijenta porodične kuće u Somboru i zašto su se odlučili za Tarkett parket.