Tarkett Showroom Beograd

Tarkett Showroom Beograd

Tarkett Showroom – Znanje i podrška za profesionalce

Nastojimo da prodajnim partnerima, arhitektama i dizajnerima pružimo maksimalnu pomoć prilikom izbora poda za projekte. Bilo da imate nedoumicu oko izbora prave podne obloge ili da želite da se informišete o novim proizvodima, pozivamo vas da nam se pridružite u Tarkett Showroom-u, koji je na novoj adresi!

Tarkett Showroom na novoj adresi, sa još modernijim prostorom

Ako ste arhitekta, dizajner enterijera, Tarkett partner u prodaji, od sada možete da posetite Tarkett Showroom na novoj adresi u Novom Beogradu – Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok, kako bismo pronašli najbolje rešenje za Vaše najrazličitije projekte.

Novi Tarkett SEE Showroom je pravo mesto za sve potrebne informacije ili konsultacije. Saznajte sve o Tarkett parketu, tekstilnim pločama, LVT podovima, vinilu, linoleumu, sportskim podovima ili drugim, specifičnim rešenjima koji će doprineti da vaš projekat bude baš onakav kako samo vi možete da zamislite. Tarkett Showroom je takođe i mesto u kome možete pogledati željene uzorke podova i saznati više o njihovim karakteristikama.

 

Veliki broj Tarkett podnih rešenja namenjen je za primenu u svim segmentima, bilo da su u pitanju:

Pružamo podna rešenja za sve prostore i omogućavamo našim klijentima da se uvere u kvalitet proizvoda. 

 

Pogledajte naše reference

Postavljena Tarkett rešenja za različite podove i sportske površine predstavljaju brojne reference zahvaljujući saradnji sa vodećim svetskim arhitektama i stručnjacima u građevinarstvu.

Posetite nas

Novi Beograd – Jurija Gagarina 20R, lokal 9, A blok 

Zakažite posetu telefonom do 16h ili na e-mail:
Mob: +381 64 8557 141
E-mail: bgoffice@tarkett.com