Stan u potkrovlju

Stan u potkrovlju

2022 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

U uređenju ovog stana od svega 40 kvadrata, pred arhitektonski studio “Gušić Architecture” su postavljeni veliki izazovi. Dvočlana porodica je želela da učini svoj životni prostor svedenim i pročišćenim, bez suvišnih elemenata, a da pri tom renoviranje bude ekonomično i brzo. 

Brzo i efikasno, ekonomičnim sredstvima postignut je maksimalan efekat. U slučaju ovog beogradskog stana svakako se potvrdilo da „Manje jeste više“. 

Izboru materijala se posvetila posebna pažnja, pa su iz tog razloga izabrani prefinjeni materijali i sofisticirani detalji. Zbog trajnosti i održavanja za pod je odabran Tarkett LVT, kolekcija ModularT7 u dezenu betona. 

U enterijeru dominiraju beli i sivi tonovi, dok se tekstura kamena i drveta (kombinovano sa crnim detaljima) koristi da bi se akcentovali određeni elementi. Kombinacijom različitih tipova osvetljenja (tačkasta i linijska rasveta) pažljivo odabranih i uklopljenih u prostor, postignuti su raznoliki efekti i dinamika enterijera.

Tarkett LVT kolekcija ModularT 7 prati trendove u keramici i drvenim podovima. Dizajn kolekcije je primenljiv u modernoj arhitekturi - za sve koji vole jednostavnost ali i jedinstvenost, istovremeno obraćajući pažnju na detalje. Mogućnost kombinovanja različitih dezena, tekstura, formata i boja je posebna pogodnost ove kolekcije. Dezeni su inspirisani drvetom i betonom. 

Preporučena kolekcija

Saznajte

Izreka „Manje je više“ često dolazi do izražaja u dizajnu enterijera. Kako to izgleda u slučaju ovog beogradskog stana za dvočlanu porodicu pogledajte na slikama u prilogu.

Dizajner/Arhitekta

Gušić Architecture

Segment

Vrsta podova