Naš pristup održivosti

Naš pristup održivosti

Tarkett Human-Concious DesignTM je naš zavet sadašnjim i budućim generacijama, da kreiramo podove koji su dobri za ljudi i planetu. Obavezujemo se da ćemo to činiti svakodnevno, u skadu sa principima: 
-    Potpuno razumevanje ljudi: konstantnim angažovanjem oko naših klijenata kako bismo odgovorili na njihove specifične potrebe i očekivanja. 
-    Pametni izbori za ljude i planetu: o kojima podjednako vodimo računa prilikom donošenja odluka.  
-    Uvek uz vas: kvalitet, poverenje i pouzdanost.

Održivost

Pristup održivosti utkan je u naše poslovanje. Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedan pojam bez razmišljanja o drugom. Svakodnevno smo posvećeni kreiranju sjajnih prostora. Za nas to znači prevazilaženje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi o zdravim materijalima, smanjenje emisije ugljenika i stvaranje kružne ekonomije uz podršku principa Cradle to Cradle®. Trudimo se da učinimo više, za ljude i planetu. 
Ne posmatramo pristup održivosti samo kao nešto što bi „trebalo imati na umu“, već je postao deo naše svakodnevnice. Fokus nam je na 3 oblasti: 
-    Posvećenost stvaranju kružne ekonomije i borbi protiv klimatskih promena. Zatvaranje ciklusa u vezi s otpadom, očuvanje prirodnih resursa naše planete i smanjenje uticaja na klimatske promene.
-    Posvećenost upotrebi samo dobrih materijala. Izloženi smo izuzetno strogim naučnim ispitivanjima i pružamo transparentnost u vezi sa našim proizvodima.
-    Posvećenost vašem zdravlju i blagostanju. Stvaranje zdravijih zatvorenih prostora sa najvišim standardima kvaliteta vazduha.

Naša posvećenost održivosti dovela je da postavimo više standarde u celoj industrijskoj grani i da sarađujemo sa partnerima koji razmišljaju unapred radi primene inovativnih programa i proizvodnih tehnika. To nam je važno jer znamo da je važno i vama. Kada birate podne obloge, znamo da su vam zdravlje i održivost u prvom planu. Iz tog razloga vam ne nudimo samo lepe, visokokvalitetne podove, već vam pružamo mir i lagodnost.

Vodimo računa o ljudima i o planeti.
Tarkett Human-Conscious DesignTM