Naš pristup održivosti

Naš pristup održivosti

Razumne odluke. Za ljude i planetu.

Tarkett Human-Conscious DesignTM (dizajn kompanije Tarkett koji vodi računa o ljudima) je naš zalog koji se odnosi na sadašnje i buduće generacije. Da pravimo podne obloge i sportske podove koji su dobri za ljude i planetu. I da to radimo svakodnevno; u skladu sa naše tri obaveze:

•    Duboko ljudsko razumevanje: neprekidno se angažujemo oko naših klijenata kako bismo obezbedili da odgovorimo na njihove specifične potrebe i očekivanja.
•    Razumne odluke. Za ljude i planetu: kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedan pojam bez razmišljanja o drugom.
•    Sa vama. Na svakom koraku: kvalitet, poverenje i pouzdanost određuju naš pristup.

Naš pristup održivosti

Naš pristup održivosti utkan je u materijal našeg poslovanja. Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedan pojam bez razmišljanja o drugom. Svakodnevno smo posvećeni kreiranju sjajnih prostora. Za nas to znači nadilaženje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi o zdravim materijalima, smanjenje emisije ugljenika i stvaranje kružne ekonomije uz podršku principa Cradle to Cradle®. Učiniti još više, za ljude i planetu.

Za nas to nije još samo jedan sitan dodatak ili nešto što bi „trebalo imati na umu”, nego predstavlja samu suštinu našeg svakodnevnog procesa donošenja odluka. Skoncentrisani smo na tri glavne oblasti:

•    Posvećenost stvaranju kružne ekonomije i borbi protiv klimatskih promena. Zatvaranje ciklusa u vezi s otpadom, očuvanje prirodnih resursa naše planete i smanjenje uticaja na klimatske promene. 

•    Posvećenost upotrebi samo dobrih materijala. Podvrgavamo se izuzetno strogim naučnim ispitivanjima i nudimo radikalnu transparentnost u vezi sa našim proizvodima.

•    Posvećenost vašem zdravlju i blagostanju. Stvaranje zdravijih zatvorenih prostora sa najvišim standardima kvaliteta vazduha u zatvorenim prostorima.

Naša posvećenost održivosti dovela nas je do toga da postavimo više standarde u celoj našoj industrijskoj grani i da sarađujemo sa naprednim partnerima radi primene inovativnih programa i proizvodnih tehnika. Tako postupamo jer nam je to važno i jer znamo da je važno i za vas, naše klijente. 

Znamo da kada birate podne obloge, zdravlje i održivost su vam u prvom planu. Iz tog razloga vam ne nudimo samo lepe, visokokvalitetne podne obloge, već vam pružamo mir i spokojstvo.

Donošenje razumnih odluka. Za ljude i planetu.
Tarkett Human-Conscious DesignTM