Dizajn

Dizajn

KREIRANJE LEPIH ENTERIJERA

Naših 60 članova osoblja za dizajn sa punim radnim vremenom u četiri regionalna centra posvećeno je preobražaju prostora razvojem novih ideja za podne obloge, jer smatraju da naši podovi mogu da unaprede kvalitet života pravljenjem lepih enterijera, pružajući udobnost i doprinoseći bezbednom i čistom okruženju.

Pod je novo igralište

Pod je novo igralište sa neograničenim mogućnostima uređenja naših iD Inspiration linija vinil ploča i dasaka. Dostupne u raznim veličinama, oblicima i stotinama boja, mogu se mešati i usklađivati za stilove po narudžbini. Promovisanjem ideje da su podovi ukrasni materijali, naročito u komercijalnim primenama, naši dizajneri su usvojili kreativni pristup kreiranju enterijera, počevši od podova. Uz podršku brendiranja i mašte, sve je moguće. Da biste pronašli inspiraciju, posetite naš interaktivni MINI VEB-SAJT „FLOOR IS THE NEW PLAYGROUND“ ili pregledajte naše kolekcije LUKSUZNIH VINIL PLOČA.

„Floorcraft“ za vinil podove

Prilagođavanje je podignuto na sledeći nivo pomoću „FLOORCRAFT“ USLUGE DIZAJNIRANJA. Naši „floorcraft“ dizajneri i njihova precizna sonična mašina za sečenje mogu da primene magiju na svaki pod u našem katalogu: moguće je i krajnje jednostavno dodati logotip nasred prijemne sale, umetnuti znakove radi unapređenja pristupačnosti ili se prosto osećati kreativnim. Ova usluga je osmišljena kako bi životi naših klijenata bili lakši: kada se dizajn iseče, različiti delovi se najpre sklapaju i lepe radi savršenog uklapanja.

Tepih izrađen po narudžbini

Naše Desso tekstilne ploče, tepisi na širokim razbojima i ćilimi mogu se u potpunosti prilagoditi. Naši dizajneri tepiha vam pružaju podršku da kreirate specifične boje i dimenzije za sopstveni originalni dizajn. Takođe predlažu onlajn alatku „Create Your Own AirMaster®“ za kreiranje kombinacija boja i dobijanje trenutnog uvida u svoj dizajn u raznim prethodno definisanim okruženjima. Uz izbor od šest boja pozadine i do pet linija akcentovanih boja iz kolekcije od šesnaest, postoji više od 6 miliona mogućnosti.

Maksimalno iskorišćavanje boje

U današnje vreme, velika raznovrsnost dizajna podova nudi mnoge opcije boja, struktura i vizuelnih efekata. Estetika podova razvija emotivnu povezanost sa ljudima. Na primer, identifikacija i radoznalost su aktivirajući faktori koji produžavaju živote bolesnih osoba koje žive u lekovitim okruženjima.

Lepi podovi dalju ljudima pribranost i dostojanstvo, na taj način doprinoseći pozitivnom osećaju. Oni stimulišu ili pružaju utehu, i bude druge osećaje, naročito u kombinacijama sa svetlošću i zvukom. Dizajn poda može da pomogne ljudima da uspore, da se koncentrišu, orijentišu, zabave se i slobodno se kreću.

Dizajneri našeg odeljenja za trendove, u saradnji sa specijalistima na terenu i psiholozima, proučili su te uticaje u različitim okolnostima, kako  bi razvili odgovarajuće šare i linije boja. Svo to znanje je sakupljeno u raznim vodičima kako bi se dizajnerima pružila pomoć da izaberu pravo rešenje za određene primene, kao što su bolnice, prostorije za osobe koje boluju od Alchajmerove bolesti, obrazovne prostorije.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o našim studijama o bojama, slobodno NAS KONTAKTIRAJTE.