Parket

Parket

Ništa ne može da se poredi sa lepotom prirodnog drveta. Njegova lepota, snaga i upečatljiv karakter donose autentičnost svakom enterijeru. Tarkett iza sebe ima preko 130 godina stručnog iskustva, što je primetno u dizajnu svake pojedinačne parket daske. Tarkett parket je izuzetno trajan i napravljen je od višeslojnog tvrdog drveta. Koja je osnova razlika između višeslojnog i klasičnog solid parketa pročitajte u tekstu.

U aktuelnim parket kolekcijama možete birati između više vrsta drveta i različitih dizajna daske. Izaberite lak ili ulje koji štite vaš parket i čine površinu sjajnom ili mat, a održavanje čine lakšim. Prirodnu lepotu i raznovrsnost naših parket dezena otkrijte u katalogu i saznajte koji Tarkett parket vam najviše odgovara.

U referencama pogledajte fotografije parketa u realnim prostorima. 


Tarkett priča o parketu

 

Kada se spoji naša tradicija duža od dva veka i savremeni način proizvodnje, rezultat je kvalitetan i dugotrajan Tarkett parket. U Tarkett fabrici su inovativnost, kvalitet i savremeni dizajn proizvoda su na prvom mestu, na ekološki efikasan način. Iz tog razloga, naš parket prođe preko 50 tačaka kontrole kvaliteta pre nego što dođe do vas. 

 

 

 

Tarkett parket je 100% drveni pod koji se proizvodi u najsavremenijoj fabrici parketa u Evropi, a koja se nalazi u Srbiji u Bačkoj Palanci. Tarkett parketi su izuzetno trajni i napravljen je od višeslojnog tvrdog drveta, i to je osnova razlika između Tarkett parketa i klasičnog solid parketa.

U pitanju je gotov parket koji je odmah spreman za postavljanje. Parketi se isporučuju u daskama i mogu se ugraditi za jedan dan. Odmah nakon postvaljanja parketa možete hodati po njemu, što znači da je vaš parket već osušen, lakiran, pa nema velike prašine od brušenja, nema isparenja od lakiranja, nema čekanja da se površinski sloj osuši.  Za postavljanje parketa preporučujemo vam da angažujete profesionalnog podopolagača.

Pažljivo odabrani prateći asortiman daje kompletan izgled parketu. Lajsne za parket   su važan elemenat enterijera i mali detalj koji čini veliku razliku – prave parket lajsne daju lepši izgled i upotpunjuju enterijer. Lajsne za parket i ostali prateći asortiman za parket pogledajte u brošuri.

Hrast je najčešće korišćena drvna vrsta za izradu parketa, a hrastov parket je simbol za izdržljive parkete sa veoma živom strukturom i bojom. Hrastov parket uvek predstavlja savršen izbor i može se ugraditi i u uslovima podnog grejanja. Sve dezena parket hrasta pogledajte ovde. 

Prodaja parketa vrši se preko ovlašćenih distributera, gde se možete raspitati o ceni parketa.

 


Izaberite parket za vaš dom iz snova

Dobar izbor parketa može da pretvori običnu kuću u vaš dom iz snova. Pred vama se nalazi knjiga inspiracije koja će vam pomoći da upoznate aktulene trendove u dizajnu i da otkrijete kojem stilu enterijera ste najviše naklonjeni. Predstavićemo vam kolekcije parketa koje odgovaraju datom stilu i koje će vam omogućiti da kreirate dom po svojoj meri.

Preuzmite Tarkett parket E-book.