Merin Hill

Merin Hill

2020 | Beograd, Srbija

Galerija fotografija

Merin Hill, luksuzni kondominijum, pozicioniran je u mirnom kraju, na Lekinom brdu, u ulici Maksima Gorkog, nudeći svojim stanarima osećaj privatnosti. U blizini je autoput, Autokomanda, Južni bulevar i Slavija - obezbeđuje sjajnu povezanost sa ostalim delovima grada. Vrtići, škole, prodavnice, banke, apoteke u neposrednoj okolini dodatno štede vreme.

Projekat je inspirisan najaktuelnijim svetskim trendovima stanogradnje, sa posebnim akcentom na premijum kvalitet gradnje koji karakteriše Merin brend. Posebna pažnja je posvećena projektovanju svakog stana ponaosob, sa fokusom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti. Superiornu udobnost stanovanja omogućavaju raskošni stanovi sa privatnim baštama.

Sa penthausima na dva nivoa kreirana je dodatna nota luksuza. Osmišljeni su u vidu prostranih dnevnih boravaka sa raskošnim terasama, kao i razdvojenosti dnevnog i spavaćeg bloka, u cilju pružanja dodatnog komfora stanarima.

Podovi su posebno akcentovani, kao jedan od osnovnih elemenata enterijera. Sarađujući sa arhitektama Tarkett je za potrebe ovog projekta dizajnirao ekskluzivan parket kao personalizovano rešenje iz kolekcije Step XL&L

U pitanju je elegantan višeslojni parket izrađen od jednog komada drveta. Prirodna lepota svake daske parketa je naglašena efektom oborenih ivica, u konstrukciji superiornog kvaliteta.

Preporučena kolekcija

Saznajte

Merin Hill, luksuzni kondominijum sa Tarkett parketom sofisticirane boje i stila, koji je u saradnji sa arhitektama kreiran specijalno za ovaj projekat.

Dizajner/Arhitekta

Merin

Tarkett partner

Merin

Segment

Vrsta podova